Amatőr társulatnál tanulja a színészmesterséget Krasznai Tünde, hogy tavasszal Brigitte Bardot bőrébe bújhasson.

Tavaly Karády Katalin bőrébe bújt az egykori x-faktoros, most pedig az egyik legnagyobb színésznőt, Brigitte Bardot fogja alakítani. A fehérneműben randalírozó Tünde  júniusban ka­pott ösztöndíjat a Kazán István Kamara­szín­ház színészképző stúdiójába, ahol a színjátszás alapjaival ismerkedik – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az egyik barátom hívta fel a figyelmemet Tünde tehetségére, és azóta folyamatosan fejlődik. Eleinte nem igazán találta a helyét a színészek között, néha visszahúzódóan viselkedett. A múltjából adódóan sokszor ingerülten reagált helyzetekre, de szerencsére tudatos gyakorlással és sok munkával leküzdheti ezeket az érzelmeket, és indulatok helyett másra fordíthatja az energiáit” – magyarázta Kriszt László rendező.

Tündének első feladatként Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődés című regényét kellett elolvasnia, emellett további könyvek és filmek megismerésével pallérozza magát.

„Hiába szerzett színpadi tapasztalatot énekesnőként, ahhoz, hogy színésznő legyen, még sokat kell tanulnia. Ám alkatából, dús, vörös hajából adódóan egyértelmű volt, hogy őt választom Brigitte Bardot szerepére. A világsztár életét bemutató monodrámát ugyan csak jövő tavasszal mutatjuk be, de addig is sok feladat vár Tündére, például decemberben osztályvizsgát kell tennie” – árulta el a lapnak a rendező.