A világ legnagyobb színésznője lesz Krasznai Tünde

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
rendező színész Brigitte Bardot Krasznai Tünde amatőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amatőr társulatnál tanulja a színészmesterséget Krasznai Tünde, hogy tavasszal Brigitte Bardot bőrébe bújhasson.

Tavaly Karády Katalin bőrébe bújt az egykori x-faktoros, most pedig az egyik legnagyobb színésznőt, Brigitte Bardot fogja alakítani. A fehérneműben randalírozó Tünde júniusban ka­pott ösztöndíjat a Kazán István Kamara­szín­ház színészképző stúdiójába, ahol a színjátszás alapjaival ismerkedik – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az egyik barátom hívta fel a figyelmemet Tünde tehetségére, és azóta folyamatosan fejlődik. Eleinte nem igazán találta a helyét a színészek között, néha visszahúzódóan viselkedett. A múltjából adódóan sokszor ingerülten reagált helyzetekre, de szerencsére tudatos gyakorlással és sok munkával leküzdheti ezeket az érzelmeket, és indulatok helyett másra fordíthatja az energiáit” – magyarázta Kriszt László rendező.

Tündének első feladatként Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődés című regényét kellett elolvasnia, emellett további könyvek és filmek megismerésével pallérozza magát.

„Hiába szerzett színpadi tapasztalatot énekesnőként, ahhoz, hogy színésznő legyen, még sokat kell tanulnia. Ám alkatából, dús, vörös hajából adódóan egyértelmű volt, hogy őt választom Brigitte Bardot szerepére. A világsztár életét bemutató monodrámát ugyan csak jövő tavasszal mutatjuk be, de addig is sok feladat vár Tündére, például decemberben osztályvizsgát kell tennie” – árulta el a lapnak a rendező.

Külföldre költözik Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vamos-erika-musorvezeto-amerikaba-new-yorkba-koltozik.htmlA TV2 műsorvezetője közösségi oldalán tudatta a nagy hírt rajongóival. TV + SztárokOrigoBecsődölt Zanáék családi cége? Ganxsta Zolee is megszólalt!http://www.life.hu/sztarok/20151013-zana-jozsefek-cege-csodbe-ment.htmlHúsz év után állítólag befuccsolt Zanáék családi vállalkozása. TV + Sztárok--Magánnyomozóval figyeltette expasiját Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-toth-vera-magannyomozoval-figyeltette-volt-pasijat-dobit.htmlLedöbbentette a hallgatóságot könyve bemutatóján Tóth Vera, aki őszintén vall az életéről: kudarcról, szerelemről, magányról. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZimány Lindának hőhullámai vannak? Szexi fotót lőtt a nagy forróságban!http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-szajanak-hohullamai-vannak-szexi-fotot-lott-roluk.htmlLinda, aki a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan megállapodik Kedves Ferenc mellett és családot alapít, visszament Los Angelesbe, hogy elvarrja az ottani szálakat, és utána végleg hazajöhessen. Onnan küldött most egy képet a követőeinek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin tetőtől talpig aranyban tolja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-tetotol-talpig-aranyban-tolja.htmlGáspár Győzi idősebbik lánya, akinek a teste egyre csak formásabb és tökéletesebb, nyilvános Instagram oldalán tette közzé hétindító, laza szettjét. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence meglovagoltatta a barátját - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-igy-lovagol-jennifer-lawrence-hatan-az-egyik-kozeli-baratja.htmlMicsoda pillanat! Az Oscar-díjas színésznő az egyik legviccesebb ember Hollywoodban, és ezt minden egyes nap be is bizonyítja. Most megmutatta, hogyan kap fel a hátára bárkit pillanatok alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.