Fehérnemű nélkül randalírozott Krasznai Tünde

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
fehérnemű balhé ittas alkohol ének Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori X-Faktoros neve elhallgatását kérő szomszédja szerint a lány néhány barátjával a társasház udvarán balhézott meglehetősen hangosan.

"Krasznai egy hetedik kerületi társasházban lakik a harmadik emeleten, immár egy éve. A földszinten él egy roma család, akik nagyon szeretik a zenét. Gitároztak, Krasznai pedig lement hozzájuk mulatozni és kiabált. Szándékosan nem éneket mondtam, mert csak halandzsázott összevissza. Szerintem már nem volt szomjas. Már nem először csinálta ezt Tünde. Máskor is randalírozott, amikor ivott. Ilyenkor soha nem kötekedik, csak énekel és kiabál. Olyanokat, hogy kenyérre sincs pénze, meg ilyenek. Ezúttal is így volt, annyi különbséggel, hogy most nem volt rajta fehérnemű" – mesélte a szomszéd a Blikknek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A lap megkeresésére az underground énekesnő elismerte, hogy énekelt az udvaron, de tagadja, hogy ittas lett volna. Sőt, állítása szerint már egyáltalán nem iszik alkoholt, és bugyi is volt rajta. Tünde egyébként éppen most költözik el a házból, de nem a történtek miatt, hanem mert nagyon zűrös a környék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.