Galambos Boglárka Szabadlábon Lagzi Lajcsi háziőrizet előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott interjúban mesélt az elmúlt hetek kálváriájáról, például arról is, miért tartják előzetesben Lajcsit.

Október 2-án engedték ki Galambos Boglárkát a börtönből, aki teljes mértékben hisz férje ártatlanságában. A TV2-nek adott interjúban is kiállt Lagzi Lajcsi mellett, ahol többek között azt is elmondta, miért nem engedik férjét szabadlábon vagy házi őrizetben védekezni.

Forrás: Tények

„A Budaörsi Bíróság indoklása erre az volt, hogy Lajosnak olyan kapcsolatrendszere van külföldön, hogy ő ezer százalék, hogy külföldre fog költözni, és a családot is kimenekíti. Másik, hogy a nyomokat és a tárgyi bizonyítékokat eltüntetjük. Harmadik pedig, hogy a tanúkat befolyásoljuk, vagy megzsaroljuk. Ez volt az a három nyomós indok, amiért minket nem engedtek szabadlábra” – mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki nevetségesnek titulálta mindezt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.