Lassan két hónapja, hogy VV Lacit elhagyta szerelme Edina, aki Németországba költözött. Laci nagyon nehezen viseli az egyedüllétet, de nem csak ő szenved a kettőjük közötti távolságtól. 

VV Edina kénytelen volt Németországba utazni, hogy munkát vállalhasson, hisz Magyarországon, magyar papírok nélkül nem tudott elhelyezkedni. A két valóságshow-szereplő kapcsolatában nem ez az első vihar, de ezt már nem biztos, hogy túlélik. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon nehéz távkapcsolatot tartani. Hiába beszélünk minden nap, ez valahogy nem működőképes. Még kamerán sem tudom nézni, olyan rossz a vétel, így erről a lehetőségről le kellett mondanom. Amikor elutazott, arról volt szó, hogy megvárom, hogy decemberben hazajön, de egyre kevésbé tudom tartani az ígéretemet. Másfél hónapja nem láttam, nem éreztem az illatát, nem érintettem meg, és ez nagyon nehéz” – kezdett bele Laci, aki a jövő héten kiutazik Münchenbe és tiszta vizet önt a pohárba szerelmével. Mert ez így nem mehet.

Ő is nagyon magányos, az biztos, és nem nézi jó szemmel, hogy én meg igyekszem magamra találni, ami nem azt jelenti, hogy csajozni kezdtem. Edina nem várhatja el tőlem, hogy otthon üljek, mint egy porcelánbaba és várjak rá. Imádok ismerkedni, jönni, menni, együtt is ezt csináltuk. Már látszik rajtam a letargia, a bánat, alaposan lefogytam. Nem csajozom, csak egyszerűen jövök, megyek, mint egy átlagember, ismerkedem, beszélgetek. Most, hogy végre visszakaptam a régi énemet, nem tetszik neki. Bedurcásodott, hogy nem bírja tovább. Egy hete kaptam tőle egy szakító levelet” - árulta el VV Laci, aki nem akart tönkremenni idegileg a távkapcsolatban.

„Ha kell, vessünk neki véget! Pedig tiszta szívből szeretem, még mindig. Ha szétmegyünk, akkor nem azért, mert nem jövünk ki, hanem mert ezentúl inkább magamra fogok gondolni. Eddig ő volt a fontos, borzasztó tortúrán vettem részt vele, hogy megkapja a kettős állampolgárságot. Nem hittem volna, hogy ilyen nehéz magyarrá válni, úgy, hogy magyar vagy, de végigcsináltuk, együtt. Úgy tűnik, minden hiába" - szomorkodott Laci.