Bódi Sylvi szakmát váltott – Nagy fába vágta fejszéjét a modell

modell szexi Bódi Sylvi szörf tengerpart erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi favágólánynak öltözött Sylvi, aki forrónadrágban vadította az erdő népét.

A szörfdeszkát és a pazar tengerpartot vadregényesebb tájra cserélte Bódi Sylvi, aki modell barátnőjével favágónak állt és hatalmas farönkökkel pózolt. A férfi kollegák ugyan nem látszanak a fotón, de az biztos, hogy ezen a szép munkás napon, nem a baltán, hanem a fűrészelésen járt az eszük.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Várkonyi Andrea tart a túlterheltségtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-tart-a-tulterheltsegtol-es-a-kimerultsegtol-ezert-egy-kulonleges.htmlA TV2 híradósa, még egy diplomát szeretne az orvosi mellé, ezért újra tanulni kezdett, ez viszont azt jelenti, stresszes és fárasztó időszak elé néz. TV + Sztárok-- Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-kiraly-viktor-enekes-az-egyik-legnepszerubb-versenyzo-az-amerikai-the-voiceban.htmlAz énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral. TV + SztárokOrigoCsonka András komoly elismerést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151013-csonka-andras-szinesz-komoly-elismerest-kapott-a-tv2-sztarban-sztarban-nyujtott-teljesitmenye.htmlA TV2 Sztárban sztár vasárnapi adása után az méltatta a színész teljesítményét, akit Csonka András a színpadon megjelenített. TV + Sztárok--Nagy "Ő"-s választottjával hónapokig élt együtt Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-noszaly-sandor-nagy-o-a-musorban-kivalasztott-lannyal-melindaval-honapokig-egyutt-elt.htmlKiderült, hogy sosem jelentkezett a Nagy "Ő"-be a sármos teniszező, mégis elvállalta a műsorban való szereplést. Az ott kiválasztott lánnyal pedig a produkció után össze is költöztek és együtt is éltek. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Emésztettem, marcangoltam magam, hogy mi volt rossz"http://www.life.hu/sztarok/20151008-csobot-adel-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-elmeselte-mit-elt-at-amikor-majdnem-kiesett-a.htmlAz énekesnő bevallotta, hogy mit érzett, amikor majdnem kiesett a Sztárban sztárból. TV + SztárokRTLKLUBVarnus Xavér nagyon kiborult - Elhagyja a Heti Hetesthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-varnus-xaver-orgonamuvesz-elhagyaj-az-rtl-klub-musorat-a-heti-hetest.htmlAz orgonaművész közösségi oldalán vallott az okokról, melyek miatt elhagyja a Heti Hetes csapatát. Elmondása szerint számára vállalhatatlan szereplőkkel ugyanis a jövőben nem hajlandó együtt szerepelni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.