Egy nő részegen vezetett, és ezt le is videózta

Forrás: Sluderlaw -
Florida rendőrség videó részeg élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Whitney Marie Beall szombat éjszaka egy buli után készítette magáról ezt a felvételt, amin részegen vezeti éppen a saját autóját. Az egészet élőben közvetítette egy erre alkalmas portálon.

A floridai lány estéje olyan jóra sikeredhetett, hogy a mondandójából nehezen vehető ki bármi is. Akik látták a felvételt rögtön elkezdték hívogatni őt, hogy hagyja abba, amit csinál, és álljon félre. Egy nő, aki éppen látta a videót, azonosította a környéket, így a lakelandi rendőrség hamar rátalált a száguldozó sofőrre. Bár nem volt könnyű, végül sikerült megállítani Beallt, akit azonnal letartóztattak, és vádat emeltek ellene - írja a Gawker.

Kattins ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: Sluderlaw

A felvételen ilyen szövegek voltak hallhatóak: "Nagyon részeg vagyok, és azt sem tudom, hol van a benzinkút. Gyerekek, ez szörnyű! Vezetek. Lehet, hogy defektet kaptam. Viszlát, piros lámpa! Hú ez a dal nagyon jó, halljátok ti is, ezt akarom!"

Nem a hagyományoknak megfelelően temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151015-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnokot-nem-allamfoi-helyre-temetik-el.htmlA volt köztársasági elnök maga kérte, hogy ne államfői helyre helyezzék örök nyugalomra. News--Seprűnyéllel erőszakolták halálra a korábban pedofília miatt elítélt férfithttp://www.life.hu/news/20151015-seprunyellel-eroszakoltak-halalra-egy-korabban-pedofilia-miatt-elitelt-ferfit.htmlA rendőrség elfogta azt a négy embert, akik szexuálisan bántalmazták a 63 éves Terry Oldmant, miután megtudták, hogy a férfi korábban nemi erőszakot követett el egy fiatal lányon. NewsOrigoLajcsi felesége: "Nem vagyunk sumák emberek"http://www.life.hu/news/20151014-lagzi-lajcsi-felesege-elmondta-hogy-sem-a-ferje-sem-o-nem-sumak-emberek-es-nem-ertik-a-megalazo.htmlA mulatós zenész felesége a TV2 Tények című műsorában mondta el véleményét előzetes letartóztatásukról. News--Januártól változik a munka törvénykönyvehttp://www.life.hu/news/20151013-jovo-ev-januarjatol-valtozik-a-munka-tortvenykonyve-szoval-addig-fel-ne-mondjon.htmlMegszűnik a diplomás munkanélküliek közmunkába való kényszerítése, pontosítják a pihenőnapok számítását - 88 oldalas törvénymódosítást tett közzé a kormány. NewsThinkstockEgész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező sráchttp://www.life.hu/news/20150730-majdnem-egesz-amerikat-meghivta-egy-pizzara-egy-reszeg-brit-srac-redditen.htmlDaniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.NewsThinkstockÍgy tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.