Az Irigy Hónaljmirigy tagja meglepő Facebook-bejegyzést írt Majka Belehalok című slágeréről.

„Majka: Belehalok? Végül is nem véletlenül hívják a dalszerzőt dalszerzőnek, hiszen valahonnan szerezte a dalt... az már más kérdés, hogy honnan” – írta a Facebookon Győző. A humorista éppen együtt dolgozik a Sztárban sztár című műsorban Majkával, ezért is érthetetlen a megjegyzése – írja a Bors. Győző posztolt egy török dalt is, amelyen szintén Majka zenei alapjára énekelnek.

Forrás: Eva

Az énekes egy idő után törölte a kiírását, a lapnak pedig elmondta azért, mert sokan félreértették. Nem gondolta volna, hogy ekkora tüzet szít vele.

„Úgy kaptam ezt a török videót, viccesnek találtam. Ez egy szóvicc volt, hogy dalszerző, szerző, sima mirigyes poén. Egyszerű humor, amit ezek szerint sokan nem értettek. Jóban vagyunk Majkával, egyáltalán nem támadásnak szántam. Szerintem viccesen hangzik törökül ez a zene. Sokan félreértették, nem akartam belerúgni Majkába, és botrányt sem akartam belőle, ezért töröltem is” – mondta el Győző. Vajon a következő adásban Majka szó nélkül hagyja a dolgot?  

Varga Győző majdnem megríkatta Havas Henriket a Sztárban sztárban
Az Irigy hónaljmirigy tagja, Takáts Tamás bőrében brillírozott a Sztárban sztárban és produkciójától meghatódott a zsűritag. Olvasd el a Life.hu cikkét!