Bangó Margit: "Olyanokat fogtam ki, akik szerettek mulatni, iszogatni, csajozni"

színpad Emilió párkapcsolat Bangó Margit zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete átkának tekinti, hogy mindig muzsikusokba szeretett bele, nem csoda, hogy unokáját is féltette, amikor kiderült: Emilió udvarol neki.

A Kossuth-díjas énekesnőnek csak negatív tapasztalata van a zenészekkel való párkapcsolatról.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„A saját tapasztalatomból tudom, milyen nehéz a zenészekkel. Kevés a kivétel. Én olyanokat fogtam ki, akik szerettek mulatni, iszogatni, csajozni. Próbáltam kitárulkozni, mindent odaadtam a színpadon. Vissza is éltek vele, sokat csalódtam. Folyton utaz­tam, a férjem pedig muzsikált az éjszakában. Nem tudtam, nem akartam tudni, mit csinál, elhittem, hogy minden szép, minden jó. Általában tíz évig tűrtem, aztán muszáj volt lépni. Lelkileg teljesen összetörtem” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Bangó Margit exférje megszólalt: Nem az énekesnő lánya szerette el őt


Az énekesnő állítja: már megbocsátott lányának és volt férjének, Elemérnek, ugyanakkor házasságukat lelke mélyén még mindig nem tudta feldolgozni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

„Nem véletlenül féltettem Tinát. Természetesen Emiliótól is. Amikor megtudtam, hogy ő udvarol neki, örültem is, meg nem is. Tudtam, hogy már kétszer nôsült, gyerekkorától ismerem. De nála a jó győzött, mióta együtt vannak, az élete 360 fokos fordulatot vett. Nem iszik, nem dohányzik, még csak nem is kávézik. Egész nap zenét szerez, nekem is segít. Egymás nélkül sehová sem mennek. Ő nem az a fajta ze­nész, mint akikkel én rossz tapasztalatokat szereztem. Kellemesen csalódtam Emilióban. Azt hittem, betyár lesz, de imádja Tinát és a gyerekeket. Egy hangos szó sincs köztük. Ez óriási öröm. Nagyon elégedett vagyok vele” – mesélte örömmel a művésznő.

Bangó Margit: "Felakasztotta magát az apám"

A világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Durva baleset történt a Got Talent színpadán: Többszörös bordatörést szenvedett egy versenyzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151019-a-got-talent-szinpadan-serult-meg-egy-fellepo.htmlSúlyos baleset érte a kaszkadőrmutatványokkal színpadra lépő páros egyik tagját.TV + SztárokOrigoSztárban sztár - Liptai Claudiát megríkatta Tóth Gabi produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-sztarban-sztar-musoraban-toth-gabi-zsenialis-kovacs-kati-volt.htmlKovács Kati nem leszek a játékszered dalával állz színpadra a Sztárban sztár negyedik adásában Tóth Gabi. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - A távolsági buszok utasainak dizájnjára hajazott Gáspár Laci az öltözékehttp://www.life.hu/sztarok/20151018-gaspar-laci-eloadasaban-a-simply-red-slagere-a-sztarban-sztarban-musoraban.htmlA zsűri ezúttal nem volt elájulva Gáspár Laci produkciójától. Legalábbis nem annyira, mint a korábbi adásokban. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - Döbbenet a stúdióban: Majka lesmárolta Csonka Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-sztarban-sztar-majka-lesmarolta-csonka-andrast-aki-quimby-kiss-tibit-enekelt.htmlA Quimby frontemberének bőrébe bújt Csonka András a vasárnap esti show-ban. Az előző adásban elhangzott kritika után izgatottan vártuk Pici fellépését. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - Így flörtölt Havas Henrik Wolf Kativalhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-sztarban-sztar-negyedik-adasaban-wolf-kati-lady-gaga-borebe-bujt.htmlElképesztően dögös produkciót nyomott Lady Gagaként Wolf Kati. TV + SztárokOrigoOrr nélkül született a baba - A világon csupán 47 ilyen esetet regisztáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-orr-nelkul-szuletett-a-baba.htmlNagyon ritka, veleszületett betegséggel jött a világra a kis Eli. A babának hiányzik az orra. Ilyen rendellenességel mindössze 47-en születtek a világon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.