Élete átkának tekinti, hogy mindig muzsikusokba szeretett bele, nem csoda, hogy unokáját is féltette, amikor kiderült: Emilió udvarol neki.

 A Kossuth-díjas énekesnőnek csak negatív tapasztalata van a zenészekkel való párkapcsolatról.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„A saját tapasztalatomból tudom, milyen nehéz a zenészekkel. Kevés a kivétel. Én olyanokat fogtam ki, akik szerettek mulatni, iszogatni, csajozni. Próbáltam kitárulkozni, mindent odaadtam a színpadon. Vissza is éltek vele, sokat csalódtam. Folyton utaz­tam, a férjem pedig muzsikált az éjszakában. Nem tudtam, nem akartam tudni, mit csinál, elhittem, hogy minden szép, minden jó. Általában tíz évig tűrtem, aztán muszáj volt lépni. Lelkileg teljesen összetörtem” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Bangó Margit exférje megszólalt: Nem az énekesnő lánya szerette el őt

Az énekesnő állítja: már megbocsátott lányának és volt férjének, Elemérnek, ugyanakkor házasságukat lelke mélyén még mindig nem tudta feldolgozni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

„Nem véletlenül féltettem Tinát. Természetesen Emiliótól is. Amikor megtudtam, hogy ő udvarol neki, örültem is, meg nem is. Tudtam, hogy már kétszer nôsült, gyerekkorától ismerem. De nála a jó győzött, mióta együtt vannak, az élete 360 fokos fordulatot vett. Nem iszik, nem dohányzik, még csak nem is kávézik. Egész nap zenét szerez, nekem is segít. Egymás nélkül sehová sem mennek. Ő nem az a fajta ze­nész, mint akikkel én rossz tapasztalatokat szereztem. Kellemesen csalódtam Emilióban. Azt hittem, betyár lesz, de imádja Tinát és a gyerekeket. Egy hangos szó sincs köztük. Ez óriási öröm. Nagyon elégedett vagyok vele” – mesélte örömmel a művésznő.

Bangó Margit: "Felakasztotta magát az apám"
A világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét. Olvasd el a Life.hu cikkét!