Szex helyett inkább sakkozna a 89 éves Hugh Hefner

Forrás: AFP/Charley Gallay -
buli modell Playboy nyuszilány Hugh Hefner orgia Playboy-villa ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a Playboy-pápa sem a régi: a hírek szerint mostanság nem fehérneműben sétálgató kebelcsodák veszik körbe Hugh Hefnert, és a világ egyik legunalmasabb helye lett az ikonikussá vált Playboy-villa.

Inkább ápolónők, semmint Playboy-nyuszik veszik körül mostanában a Playboy-mogult, Hugh Hefnert – árulta el a The Sun magazinnak a glam-modellként ténykedő Carla Howe.

Forrás: AFP/Charley Gallay

A 25 éves szépség szerint az immár aggastyánkorba lépett Hefner világhírű villájában már a legkevésbé sem a reggelig tartó orgiákról szól az élet, a 89 éves Playboy-pápa manapság sokkal jobban szeret társasjátékozni a nyuszilányokkal, és a bulikról is hamarabb le szokott lépni – rendszerint egyes egyedül.

Egy korszak véget ért! Nem lesz több meztelen kép a Playboybanhttp://www.life.hu/intim/20151013-nem-lesz-tobb-meztelen-norol-keszult-foto-a-playboyban.htmlMegdöbbentő döntésre jutottak a Playboynál: nem közölnek többé meztelen nőkről készült képeket. Az okok pedig elég prózaiak az NBC News szerint. Intim--Férfias szexhelyszínek: Ezekről a helyekről fantáziálnak a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20151015-ferfias-szexhelyszinek-ezekrol-a-helyekrol-fantazialnak-a-pasik.htmlFelmérések szerint a férfiak nagyobb százalékát mozgatják meg a különleges helyszíneken végrehajtott szexakciók lehetőségei, mint a külsőségekkel kevesebbet foglalkozó hölgyekét. Nem tudjuk, tényleg így van-e, de megkérdeztünk néhány pasit, ők hol próbálnák ki leginkább. IntimThinkstockBögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?http://www.life.hu/sztarok/20151008-hugh-hefner-odavolt-a-dogos-bogyos-playboy-ikrekert-akinek-plasztikai-mutetjeiket-elrontottak.htmlHugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban. TV + Sztárok--Megrázó egyperces kisfilmek a dohányzás következményeirőlhttp://www.life.hu/drlife/20151019-dohanyzasrol-kisfilm-igaz-megrazo-tortenetek.htmlDrámai egyperces kisfilmekkel és három élettörténeten keresztül hívja fel a figyelmet a dohányzás káros következményeire a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja. Dr. LifeThinkstockVén kujon - Kötelezővé tette a szexet a Playboy-nyusziknak Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/intim/20150929-kotelezove-tette-a-szexet-a-playboy-nyusziknak-hugh-hefner.htmlSzebbnél szebb lányokat vitt a hálójába a Playboy-pápa, Hugh Hefner. Holly Madison állítja, nem feltétlenül csak kedvtelésből jártak ágyra a nyuszik. Intim--Medveczky Ilona: "Keresett már a Playboy is, de nem vagyok én Zalatnay Sarolta"http://www.life.hu/sztarok/20150817-medveczky-ilona-elarulta-hogy-miert-vetkozott-le-legutobb-a-bulvarlapnak.htmlA napokban arról szólt a magyar sajtó, hogy Medveczky Ilona a Story magazin kedvéért ledobta a felsőjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.