Kórházba került a lány, aki beleült egy villamos ülésébe rejtett tűbe

Forrás: Wikipédia -
vizsgálat elrejtés lány injekciós tű BKV vérvétel kórház levél villamos fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vért vettek tőle, és vizsgálják azt a 18 éves lányt, aki a múlt héten vasárnap beleült egy tűbe a 47-es vagy a 49-es villamoson.

Levelet írt a BKV ügyfélszolgálatának annak a lánynak az édesapja, aki múlt vasárnap délután beleült a 47-es vagy 49-es villamos ülésébe rejtett 3,5 centis injekciós tűbe – írja az Ittlakunk.hu oldalán közölt hírek alapján az Origo.

Ezt a tűt találták a villamos ülésében Forrás: ittlakunk.hu

A lányt azonnal kórházba vitték, vért vettek tőle, és vizsgálják, hogy elkapott-e valamilyen fertőzést a sérülés során. Az édesapa arra a kéri a BKK-t, hogy a jövőben vizsgálják át az üléseket, és figyelmeztessék az utasokat a veszélyre.

A lap hétfőn írta, hogy a 49-es villamos ülésébe rejtve tűt találtak. Akkor nem sérült meg senki sem.

Fojtogatás és nemi erőszak: Fejsérülés miatt lett sorozatgyilkos a férfi http://www.life.hu/news/20150824-egy-biciklis-baleset-miatt-valt-sorozatgyilkossa-a-ferfi.htmlBobby Joe Long személyiségét gyökeresen megváltoztatta egy váratlanul jött biciklibaleset.NewsOrigoLisszabon, ahol legszívesebben le sem szállnál a villamosrólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150818-lisszabonban-robog-a-villamos-finom-a-sutemenyes-nyuzsgo-elet-var-rengeteg-felfedeznivaloval.htmlFel és lefelé robogsz a dombokon, és úgy érzed, hogy beszorul a sárga, antik villamos a szűk sikátorba? Akkor jó helyen jársz - megérkeztél Lisszabonba, a hét domb városába!UtazásOrigoEgy diák meghalt, hatan megsérültek a gólyabáli lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20151015-lovoldoztek-egy-golyabalon-lengyelorszagban.htmlEgy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió. News--Extrém fazon! Motorral szállt fel egy utas a 4-es 6-os villamosrahttp://www.life.hu/news/20150909-motorral-szallt-fel-egy-utas-a-villamosra-budapesten.htmlA Pesten Hallottam Facebook csoportba érdekes poszt érkezett. Valaki bizonyára nagyon elfáradt motorozás közben, és úgy döntött, inkább villamossal folytatja az útját, de persze a kétkerekűt is magával viszi.NewsThinkstockElőzd meg a sportsérüléseket jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20151016-jogaiskola-a-jogaklikkel-elozd-meg-a-sportseruleseket-jogaval.htmlAnnak, aki komolyan és rendszeresen edz, szembe kell néznie azzal, hogy a test sérüléseknek van kitéve. Természetesen igyekezni kell a sérülések veszélyét a minimálisra csökkenteni, de még így is időről időre előfordulhat, hogy megfájdul valami, túlterhelünk egy testrészt, rossz mozdulatot teszünk, és máris baj van. Ez Zsír!Thinkstock7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.