Hungary's Got Talent kislány tehetségkutató vers Dombóvári István cuki RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varró Dániel egy bolondos versével áll a Hungary's Got Talent zsűrije elé az ötéves Czuczor-Gidai Zsófia.

A kislány még csak nagycsoportos, mégis komoly rutinra tett szert az utóbbi pár évben, hisz már kerületi versenyen is elindult, de mégis kutyusa, Zsiga véleménye számára a legfontosabb.

Forrás: RTL Klub

Zsófi egyáltalán nem izgulós típus, a műsor backstage-ében talpraesetten válaszol Sebestyén Balázs és Dombóvári István kérdéseire, majd vidáman sétál be a zsűri elé a színpadra.

A kislány anyukája elárulta, Zsófi szereti az új élményeket, a műsorba is ezért jelentkeztek.

"Sokat jártunk meseszínházba, ahol interaktív előadásokat tartanak gyerekeknek, itt mindig felhívták a színpadra. Így kapott rá arra, hogy szerepeljen."

Forrás:RTL Klub

Igaz, Zsófi tehetségét már a kerületi versenyen is elismerték, ahol az összes díjat elhozta, ő mégis Zsiga kutyusnak adja elő legszívesebben a tanult verseket. Imádja az állatokat, különösen a kutyákat és macskákat, bár édesanyja szerint a világ összes állatát begyűjtené, és hazavinné őket. Amíg ezt nem teheti, maradnak a plüssállatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.