Összezárva Friderikusszal Rubint Réka Friderikusz smink nélkül Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor azt kérdezte Rubint Rékától, mindig ilyen kifogástalan külsővel lehet-e látni. Réka erre elmesélt egy vicces történetet.

Rubint Rékától megszokhattuk, hogy mindig csodás sminkben, frizurával pompázik, de természetesen ő sincs mindig kifestve. Egyszer pont így állt be gyerekeivel az iskolabüfében a sorba, ahol a büfés bácsi megkérdezte, egész véletlenül nem rokona-e Rubint Rékának.

Rácz Gergő elmondta, a szex vajon mihttp://www.life.hu/sztarok/20151025-racz-gergo-pain-volt-a-sztarban-sztarban.htmlEmlékszel még a '90-es évek végéről Painre és A szex vajon mi-re? Rácz Gergő leporolta a híres nótát, és olyan produkciót adott elő, hogy még Havas Henrik is végignevette.TV + Sztárok--Biztos, hogy nem az igazi Will Smith volt a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151025-gaspar-laci-will-smitht-enekelt-a-sztarban-sztarban.htmlGáspár Lacinak még a füle is kettéállt, de nem csak azért, mert gyurmával megoldották a maszkmesterek, de azért is, mert elképesztő mennyiségű szöveget kellett megtanulnia.TV + Sztárok--Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151024-debreczeni-zita-es-gianni-videken-tolti-a-hosszu-hetveget-nem-mindennapi-ruhaban.htmlA szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból. TV + SztárokOrigoÁtok ül az osztrák szépségeken? 5 év alatt hárman haltak meghttp://www.life.hu/sztarok/20151023-ena-kadic-osztrak-szepsegkiralyno-marie-christine-gessingert-modell-es-sabrina-rauch-modell-halala.htmlA német Bild szerint a napokban elhunyt Ena Kadic szépségkirálynő a harmadik azon modellek sorában, akik valamilyen tragédiával végződött balesetben vesztették életüket. TV + Sztárok--Király Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják! http://www.life.hu/sztarok/20151024-kiraly-viktor-elvarazsolta-a-zsuriit-hetfon-ejjel-dol-el-hogy-tovabbjute-a-kovetkezo-forduloba.htmlÚjabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. TV + Sztárok--Fodor Zsóka: "Fábry alkoholistának nevezett"http://www.life.hu/sztarok/20151024-fabry-sandor-alkoholistanak-nevezte-fodor-zsokat-a-sztar-kiborult-a-kijelentesen.htmlA népszerű showman évekkel ezelőtt állítólag annyira megsértette a színésznőt, hogy sokáig nem is álltak szóba egymással. Fábry Sándor azóta bocsánatot kért a kijelentéséért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.