időjárás-előrejelzés hideg időjárás-jelentés hőmérséklet napsütés fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten több helyen fagypont alatti hőmérsékletre ébredhetünk reggelente, napközben pedig 10 és 17 fok között alakul a maximum. 

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk több-kebvesebb napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Elsősorban a Dunántúlon, illetve a Duna-Tisza-közén élők számíthatnak arra, hogy az éjszaka képződött köd helyenként tartósabban is megmaradhat. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul, este -1 és 7 fok közé hűl a levegő.

Forrás: Thinkstock

Hasonlóan alakul a keddi időjárás: reggel ködre ébredhetünk, amely az ország nyugati és délnyugati részén tartósan megmaradhat, egyébként derült, változóan felhős időt ígér az előrejelzés. A Kisalföldön megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A minimum hőmérséklet -1 és 7 fok, a legmagasabb 10 és 16 fok között alakul.

A téli öltözködés 9 alapszabálya

Nemsokára itt a tél, de ne engedd, hogy ez elrontsa az ízlésed! Most néhány jó tanáccsal szolgálunk, hogy mit és hogyan viselj a hideg időben: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.