A héten több helyen fagypont alatti hőmérsékletre ébredhetünk reggelente, napközben pedig 10 és 17 fok között alakul a maximum. 

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk több-kebvesebb napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Elsősorban a Dunántúlon, illetve a Duna-Tisza-közén élők számíthatnak arra, hogy az éjszaka képződött köd helyenként tartósabban is megmaradhat. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul, este -1 és 7 fok közé hűl a levegő. 

Forrás: Thinkstock

Hasonlóan alakul a keddi időjárás: reggel ködre ébredhetünk, amely az ország nyugati és délnyugati részén tartósan megmaradhat, egyébként derült, változóan felhős időt ígér az előrejelzés. A Kisalföldön megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A minimum hőmérséklet -1 és 7 fok, a legmagasabb 10 és 16 fok között alakul.

A téli öltözködés 9 alapszabálya
Nemsokára itt a tél, de ne engedd, hogy ez elrontsa az ízlésed! Most néhány jó tanáccsal szolgálunk, hogy mit és hogyan viselj a hideg időben: a Life.hu cikkéért kattints ide!