Radics Gigi összeakadt Király Viktorral

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
Amerika New York The Voice Radics Gigi idegenvezető Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két aranytorkú énekes Amerikában futott össze, ahol Viktor idegenvezetőnek szegődött Gigi mellé.

Radics Gigi jelenleg New Yorkban tartózkodik, ahol éppen Király Viktor is építgeti a karrierjét, hiszen az amerikai The Voice tehetségkutatóban, az utolsó körhöz érkezett és hamarosan kiderül, bekerül-e az élő showba. A két énekes sok időt töltött együtt, Gigi pedig boldog volt, hiszen olyan barátra bukkant, aki jól ismeri a Nagy Almát, azaz New Yorkot.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

„Na kivel futottam össze? Köszönöm szépen az idegenvezetést!" – írta Gigi.

Friderikusz: "Réka, tudja, hogy időnként irritálják a közeget?"http://www.life.hu/sztarok/20151026-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-kerdore-vonta-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor a közösségi oldalakra feltöltött, luxustárgyakról készült képek kapcsán tette fel a kérdést vendégének. "Milyen életfilozófia az, amely a vagyonát teszi ki a kirakatba?" TV + Sztárok--Te jó ég! Mitől torzult el ennyire Kate Hudson arca?http://www.life.hu/sztarok/20151026-kate-hudson-szineszno-arca-teljesen-felpuffadt.htmlFélelmetesen felpuffadt a színésznő arca, aki a Today Show vendége volt a napokban. TV + Sztárok--Félbeszakadt az Összezárva Friderikusszal forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20151026-felbeszakadt-az-osszezarva-friderikusszal-forgatasa-a-tv2-arpa-attila-otthagyta-a-studiot.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. TV + Sztárok--Régi jó barátjánál vendégeskedett Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151025-enb-joenal-vendegeskedett-nadai-aniko.htmlNádai Anikó meglátogatta egykori szereplőtársát, Éjjel-nappal Budapest Joe-t.TV + Sztárok--Hoppá! Nagy tervei vannak Király Viktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20151025-kiraly-viktor-grammy-dijat-szeretne.htmlA Voice-ba igazi üstökösként berobbanó Király Viktor nagy álmokat dédelget. Elárulta, mire vágyik a leginkább.TV + Sztárok--Jaj ne! Eltűnik a nyilvánosság elől Ed Sheeranhttp://www.life.hu/sztarok/20151025-ed-sheeran-enekes-eltunik-a-nyilvanossag-elol.htmlSokak kedvence, a vörös hajú énekes és dalszerző, Ed Sheeran úgy döntött, egy időre visszavonul a nyilvánosság elől.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.