Brutálisan bántalmazott több lányt, mert nem tudta elfogadni, hogy meleg

Forrás: Thinkstock -
meleg tinédzser megerőszakolás lány késelés börtön bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 év börtönre ítélte a bíró azt a 18 éves brit fiút, aki több iskoláskorú lányt bántalmazott, kettőt pedig megerőszakolt.

A 18 éves Callum Stroomer elmondása szerint azért szúrta meg két iskolatársát, hogy megtudja, milyen érzés gyilkolni – vallotta be a Reading Crown bíróságon a fiú.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Stroomert több fiatalkorú lány bántalmazásával vádolták; az egyik, akire konyhakéssel támadt rá, megvakult, két másikat brutálisan megerőszakolt. A fiú beismerte bűneit, amiket elmondása szerint azért követett el, mert nem tudta megemészteni, hogy meleg. A gyilkossági kísérlet vádját azonban tagadta. Stroomer 17 év börtönt kapott.

Ahhoz a férfihoz ment hozzá, aki megerőszakolta legjobb barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150917-hozzament-a-ferfihoz-aki-megeroszakolta-legjobb-baratnojet.htmlSokkoló titok rázta meg az angol közvéleményt a napokban: egy nő ahhoz a férfihoz ment hozzá, aki megerőszakolta legjobb barátnőjét. Intim--Botrány a Bundesligában: az osztrák kapus súlyosan bántalmazta barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20151020-botrany-a-bundesligaban-rene-swete-az-osztrak-kapus-sulyosan-bantalmazta-fojtogatta-baratnojet.htmlAz osztrák SV Grödig futballcsapat kapusa, a 25 éves René Swete a gyanú szerint súlyosan bántalmazta barátnőjét, fojtogatta, leköpte. A nő feljelentést tett a rendőrségen. NewsOrigoSokk! Megerőszakolta és szifilisszel fertőzte meg hároméves unokahúgát egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20151019-megeroszakolta-es-szifilisszel-fertozte-meg-haromeves-unokahugat-egy-ferfi.htmlSzörnyű dolgot tett a hároméves Annabellával egy örkényi férfi, aki azóta előzetesben ül, de tagadja tettét.Intim--Barátnője bántalmazása miatt tartóztatták le Nicholas Brendonthttp://www.life.hu/news/20151002-nicholas-brendor-a-buffy-a-vampirok-reme-sztarjat-letartoztattak-baratnoje-bantalmazasa-miatt.htmlSzakítani akart a barátnője a Buffy, a vámpírok réme sztárjával, aki válaszul fojtogatni kezdte a nőt. A rendőrség néhány óra múlva elfogta a színészt. News--Tragédia! Megerőszakolták majd tömegsírba dobták a magyar nőthttp://www.life.hu/news/20151022-megeroszakoltak-a-mexikoban-eltunt-magyar-not-majd-tomegsirba-temettek.htmlA fiatal édesanya még augusztus végén tűnt el Mexikóvárosban, Iztapalapa városrész környékén. A most nyilvánosságra került hírek szerint a nőt meggyilkolták. NewsOrigoEmberi robotot bántalmazott egy ittas japán férfihttp://www.life.hu/news/20150910-emberi-robotot-bantalmazott-egy-ittas-japan-ferfi-mert-kiakadt-az-ugyfelszolgalatra.htmlŐrizetbe vettek egy japán férfit, aki - a gyanú szerint ittasan - egy ember formájú robotot bántalmazott, így vezetve le egy távközlési cég ügyfélszolgálata iránt érzett dühét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.