Détár Enikő Hungary's Got Talent kudarc Rékasi Eszter linczényi márkó kiesés RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Eszter a Hungary's Got Talent szombati adásában lépett a színpadra, ahonnan négy nemmel küldte el a zsűri. Détár Enikő most arról vallot, mit éreztek a döntés után.

Eszter énekes-táncos előadása nem győzte meg a tehetségkutató zsűrijét. Linczényi Márkó a következő szavakkal jelemezte a látottakat: „A produkció bizonyos pontjainál úgy éreztem, hívni kellene a szellemírtókat, mintha megszállt volna az ördög közben". A lány tudomásul vette a kritikát és távozott. Détár Enikő a Fókuszban szögezte le, Esztert és őt sem visleték meg a történtek.

Forrás: MTI

„Nem úgy élem meg, és hál' istennek, ő sem, hogy micsoda kudarc ez az életében. Igazából féltem volna, ha továbbjut két-három fordulót ,és csúsztatja a tanulmányait" – zárta rövidre lánya szereplését Enikő, akinek volt férje, Rélkasi Károly nem szeretett volna nyilakozni az ügyben.

Íme Eszter produkciója:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.