Singh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog!

Singh Viki, a Rising Star indiai gyökerekkel büszkélkedő, tehetséges énekesnő bepánikolt. Rádöbbent, hogy nem is élt igazából, eddig a munka és a kötelesség határozta meg mindennapjait. Plusz néhány komoly párkapcsolat, amiben az utóbbi két évben már nincs része. Ismét férfira vágyik!

Forrás: Instagram/Singh Viki

"Nagyon megváltozott az életem az elmúlt egy évben, és nem csak azért, mert a hangom után ismert lett az arcom is, hála a tehetségkutató műsornak. Korábban is énekes voltam, és a mai napig ezzel foglalkozom. Csak a minősége változott meg, hisz ez egy más szint, a közönség szeretete elért hozzám. Már megismernek, várnak rám, szeretnek, autogramot kérnek, fotózkodunk. Az ismeretlenség homályában hiába énekel nagyokat az ember, ez sajnos senkit nem érdekel. Arc kell hozzá!" - kezdett bele Viki, aki a Fitbalance, Sztárok az egészségért programjában vett részt. Tökéletes fizikai formában, karcsún és ragyogóan.

„Rástartoltam az életre, végre elkezdek élni.

Eddig egy úgynevezett „jókislány” típus voltam. Soha nem duhajkodtam, nem volt bulizós korszakom. Mindig hosszú párkapcsolatban éltem, most fordul elő először olyan az életemben, hogy két éve nincs senkim. Ezt a két évet férfi híján arra szántam, hogy gyarapodjak: befejeztem az iskolákat, edzeni jártam, gyakoroltam, elindultam a versenyen. Mindig megvolt a feladatom. Egy hónappal ezelőtt jutott el az agyamig, hogy hamarosan 30 éves leszek, és nem éltem. Mindig a kötelezettség volt az első, sohasem az számított, hogy mit akarok, hova mennék szívesen a barátaimmal szombat délután, mit szeretnék csinálni" – árulta el a kombinált házasságtól megmenekült énekesnő, akinek korábban, ha akadt két szabad órája, azonnal leült zongorázni.

Forrás: Instagram/Singh Viki

 "Most jött el az az időszakom, hogy eleresztettem a gyeplőt. Eljárok a barátaimmal szórakozni, moziba, olyan dolgokra találok időt, amit eddig sajnáltam magamtól. Talán hamarosan beengedek egy férfit is az életembe! Mióta nem feszülök rá, hogy heti hatszor edzek, azóta meglepő módon jobban érzem magam a bőrömben, maguktól leolvadtak rólam a pluszkilók. Durván nyomtam, minden este edzettem, az volt számomra az egyetlen kikapcsolódás. Kellett valami hobbi, és nem is vettem észre, hogy átestem a ló túloldalára. Rájöttem, hogy most érezzük jól magunkat, hisz egyszer élünk.”