A Times magazin idén is összeállította a 30 legbefolyásosabb tinédzser listáját. 

Még nincsenek 20 évesek, de már most uralják a világot. A Times magazin idén is elkészítette a legbefolyásosabb tinédzsereket, akiket életkor szerint sorakoztatott fel a lap honlapján. 

Köztük van többek között a 13 éves táncos, Maddie Ziegler, aki állandó szereplője az énekesnő, Sia sokszor botrányos videóklipjeinek.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Will Smith 17 éves fia, Jaden - hála nem mindennapi kijelentéseinek - egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az amerikai elnök idősebbik lánya, Malia is felkerült a listára: a 17 éves tinédzser divattippeket ad, egyetemeket látogat, és korábban Halle Berrynél gyakornokoskodott.

Forrás: Getty Images

Természetesen nem maradhatott le a polgárpukkasztó Kardashian-Jenner család két ifjú tagja, Kendall és Kylie Jenner sem. Kim Kardashian 19 és 18 éves húgocskáinak mindennapjait milliókat inspirálnak közösségi oldalaikon.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner
10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világot
Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból. Íme, a világ 10 legtehetségesebb tinédzsere.