Az első randin lőttek le egy 19 éves fiút - Megdöbbentő videó!

Forrás: Thinkstock -
halál videó lövés rendőr randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zachary Hammond először találkozott a 23 éves Tori Mortonnal egy gyorsétterem parkolójában. A romantikus randevúnak tragikus vége lett.

A hatóságok nyilvánosságra hozták azt a felvételt, melyen egy rendőri intézkedés közben halálosan megsebesítik a fiút. A hírek szerint a két fiatal a parkolóban drogot próbáltak értékesíteni egy férfinak, akiről kiderül, hogy egy beépített rendőr. Mark Tilly felszólította a kocsiban ülő Zacharyt, hogy szálljon ki a járműből, de a fiú nem tett eleget a kérésnek, és megpróbált elhajtani. - írja a Mirror.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatóság emberi azt hitték menekülni próbálnak, így tüzet nyitottak. A rendőr olyan halálos sérüléseket okozott, hogy Hammond a helyszínen meghalt. A vizsgálat során kiderült, hogy a 19 éves fiatal vérében kokain és más drogok nyomai is megtalálhatók voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.