Alig pár hete derült ki, hogy Magyarország szépe, Kiss Daniella szívét Bereczki Zoltán unokatestvére, Bálint rabolta el. Hiába dúl a szerelem, a fiataloknak máris búcsút kell venniük egymástól. Daniella hosszú időre elutazik.

Nem csak dicsőséggel, kötelességekkel is jár a Miss World Hungary cím, így többek között a világversenyen való részvétellel. Idén decemberben Kínában mérettetnek meg a Föld legszebb lányai, így Daniella hamarosan útnak indul, hogy helyben készüljön fel élete egyik legfontosabb napjára. Bár mindig is erre vágyott, most mégis nehéz szívvel indul útnak, hisz itthon kell hagynia szerelmét.

Bereczki Zoltán Kiss Daniella és Bereczki BálintForrás: Marton Szilvia/Origo

"Már egy jó ideje elkezdtem a felkészülést a versenyre. Hetente többször járok angolra, ugyanis tökéletesítem nyelvtudásomat. Emelt szinten érettségizem angolból, de van még mit javítanom a nyelvtudásomon. A múltkor felhívtak a Miss World szervezői telefonon, és olyan kérdéseket tettek fel, amin még magyarul is le kellett gondolkodnom. Ha valamit meg kell fogalmaznom, akkor kicsit nehezebben fejezem ki magamat, ezért hetente többször is járok tanárhoz.

November 20-án utazom és december 19-én lesz a verseny. Állandóan rohanok edzésről angolra, majd ruhapróbára. Kiválasztottuk a fellépő ruháimat is, Bélavári Zita adja a nemzeti ruhámat és a dizájner estélyimet. Én mindent megteszek azért, hogy előkelő helyen végezzek, és nem fogok elkenődni, ha nem szerzek koronát, mint Kulcsár Edina. Nyilván az lenne a cél, de ha a top 10-be bekerülök, annak is nagyon fogok örülni.

Az itthoni versenynek úgy indultam neki, hogy biztos voltam benne, hogy meg fogom nyerni, és sikerült. Magabiztos vagyok, és ha végig fogok vonulni a kifutón, ez a tulajdonságom majd jól látszik, ezzel  is szeretnék kitűnni a sok szép lány közül. Persze az is számít majd, hogy a tábor alatt hogyan teljesítünk, mit mutatunk meg magunkról a bemutatkozó kisfilmünkben. Négy hét sok idő, ezalatt meg tudnak figyelni mindenkit, hogyan teljesít. Sokat fogunk jótékonykodni, edzeni, hasonló lesz, mint az itthoni felkészítő táborban"tervezget Daniella, aki csak pár napja tudta meg, hogy egy tengerparti városban tartják a világversenyt.

Kulcsár Edina és Kiss DaniellaForrás: Facebook/Kiss Daniella

„Itt 30 fokos az átlaghőmérséklet és 90 százalékos a páratartalom. A göndör hajam ezt nem fogja szeretni, rakoncátlankodni fognak a tincseim. Talán napozni is lesz lehetőségünk, hisz ez mégis csak egy tengerparti város. És hogy mi fog itthonról a leginkább hiányozni?  A szerelmem és a családom! A párom hiányától félek a legjobban, hisz nincs olyan éjszaka, hogy külön aludnánk, nem bírok ki két napot nélküle. Csak a kispárnámat tudom magammal vinni, az kivitelezhető. Az a tény, hogy a szeretteimmel naponta tudok majd beszélni hatalmas erőt ad. Biztosan végigcsinálom és a maximumot hozom majd ki magamból!” – nevetett Daniella.

„Bálint nem koronás lányt szereti bennem. Neki akkor tetszem a legjobban, ha farmerben, pólóban és smink nélkül lát.”