A szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett.

A tehetségkutatóban a Life.hu két produkcióra, nyomta volna meg az arany gombot, ami egyenes ágon juttatja a versenyzőket az élő showba. Az egyik Horgas Eszter kedvence a rúdtáncos lány, a másik pedig a homokművész fiúk lélegzetálállító előadása. 

Forrás: RTL Klub

Molnár Nikolett rúdtánc-rúdfitnesz produkcióval lepte meg a zsűrit. A hölgyről kiderült, cuki öt éves kislánya is a sport szerelmese és egyáltalán nem bánja, hogy anyukájával egy rúdtáncteremben laknak. A zsűri le volt nyűgözve Nikolett produkciójától.

„Egy fegyelmezett amazon vagy, lenyűgöző amit művelsz" - mondta Kovács Patrícia.

 „Nekem a visszafogottsága tetszett, finom és nőies. Közben azon gondolkodtam leszbikus vagyok vagy mi, mert iszonyúan elkapott" – mondta Horgas Eszter.

„Lehelet finomság, erotikából is csak annyi, amennyi kellett" - értékelt Csuja Imre.

A lány után Cakó Ferenc, homokművész fia, Dani és barátja, Hidvégi Áron következett, akikkel a Life.hu nemrég nagyinterjút készített. A produkciójuk magáért beszélt, a zsűri tagjai ismét gyermeknek érzehették magukat.

 

Forrás: Facebook/Quartzbox

„Ez a művészeti ág fantasztikus, remélem az unokáitok is folytatják ezt a tradíciót" – mondta Horgas Eszter, Patrícia pedig hozzátette: „Elvarázsoltatok újra gyerek lettem".