Kecskékkel próbál a köztudatba robbanni Fábry Pali bácsi

Forrás: RTL -
kecske Hungary's Got Talent X-Faktor Fábry Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé.

A kötéltáncos szakmával rendelkező Fábry Pál munkája során gyakran használt tüzes elemeket, így tavaly úgy gondolta, megbolondítja egy kicsit a produkcióját, és tűzet pisilő bábuval hozott nem kis frászt az X-Faktor stúdiójában ülőkre. Pali bácsi a tüzet pisilő bábuhoz tartozó kehelyben fellobbant lángot próbálta eloltani, de az a fújásra még inkább belobbant, és a karjára, valamint a színpadra csapódott. A tűzet végül a produkció egyik munkatársa oltotta el.

Forrás: RTL

A férfinek nem a tavalyi volt az első ilyen balesete, hét évvel ezelőtt egyszer már túlöntötte a benzint, akkor a haja gyulladt meg. Az tavalyi bakija után szívesen megpróbálta volna még egyszer előadni a számot, de arra már nem volt lehetősége, így idén az RTL Klub új showműsorában szeretne visszarobbanni a köztudatba – ha nem is szó szerint.

Forrás: RTL

"Most már több mint 65 éves vagyok, ő pedig a barátnőm, Pupu" – mutat a férfi a mellette lévő kecskebábra, akivel a produkcióját adja majd elő. "Pupuval három-négy hónapja kavarok, de már egy kicsit kacsingat a bakok felé." Pali bácsit egyébként egy élő kecske bébi is elkísérte a válogatóra. Rendhagyó produkciója a szombat est válogató adásban látható majd.

Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCivil munkára váltott Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-civil-munkara-valtott-dj-seherezade-olasz-es-angol-nyelvtudasat-hasznositja.htmlNagyot változott Dj Seherezádé élete. A Való Világ ötödik szériájában feltűnt szőke ciklon fél éve civil munkával keresi a kenyerét. A lemezlovasi karrierjéről sem mondott le, de már csak hétvégeken vállal fellépést. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert: Nem érte meg lemondani a családról a sportsikerekérthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-novenyi-norbert-nagypapa-lett-ugy-erzi-mem-erte-meg-lemondani-a-csaladrol-a-sportsikerekert.htmlHárom hónapja nagypapa lett Növényi Norbert. A birkózó olimpikon és MMA világbajnok nem hagyna ki egy napot sem úgy, hogy ne lássa unkáját. A családi otthon melege ma már elsőbbséget élvez az életét főleg a küzdősportnak szentelő birkózónál TV + Sztárok--Horgas Eszternek udvarlója akadt a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-horgas-eszternek-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojaban-udvarloja-akadt-egy-tancos.htmlHorgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége. TV + Sztárok--Máris búcsúzik szerelmétől a szépségkirálynő, Kiss Daniellahttp://www.life.hu/sztarok/20151029-maris-bucsuzik-szerelmetol-bereczki-zoltan-unokatestveretol-a-szepsegkiralyno-kiss-daniella-miss.htmlAlig pár hete derült ki, hogy Magyarország szépe, Kiss Daniella szívét Bereczki Zoltán unokatestvére, Bálint rabolta el. Hiába dúl a szerelem, a fiataloknak máris búcsút kell venniük egymástól. Daniella hosszú időre elutazik. TV + Sztárok--Szabó Győző: „Volt, hogy egész hónapban 14 ezer forint volt a zsebemben"http://www.life.hu/sztarok/20151029-szabo-gyozo-szinesz-eleteben-volt-olyan-idoszak-amikor-naprol-napra-elt-keves-penzbol.htmlA sikeres színész sosem felejti el azt az időszakot, amikor napról-napra kellet élnie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.