Tavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé.

A kötéltáncos szakmával rendelkező Fábry Pál munkája során gyakran használt tüzes elemeket, így tavaly úgy gondolta, megbolondítja egy kicsit a produkcióját, és tűzet pisilő bábuval hozott nem kis frászt az X-Faktor stúdiójában ülőkre. Pali bácsi a tüzet pisilő bábuhoz tartozó kehelyben fellobbant lángot próbálta eloltani, de az a fújásra még inkább belobbant, és a karjára, valamint a színpadra csapódott. A tűzet végül a produkció egyik munkatársa oltotta el.

Forrás: RTL

A férfinek nem a tavalyi volt az első ilyen balesete, hét évvel ezelőtt egyszer már túlöntötte a benzint, akkor a haja gyulladt meg. Az tavalyi bakija után szívesen megpróbálta volna még egyszer előadni a számot, de arra már nem volt lehetősége, így idén az RTL Klub új showműsorában szeretne visszarobbanni a köztudatba – ha nem is szó szerint.

Forrás: RTL

"Most már több mint 65 éves vagyok, ő pedig a barátnőm, Pupu" – mutat a férfi a mellette lévő kecskebábra, akivel a produkcióját adja majd elő. "Pupuval három-négy hónapja kavarok, de már egy kicsit kacsingat a bakok felé." Pali bácsit egyébként egy élő kecske bébi is elkísérte a válogatóra. Rendhagyó produkciója a szombat est válogató adásban látható majd.