Vasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal félbeszakadt műsorának része, amelynek vendégeként Árpa Attila vallott be olyan dolgokat, amelyeket eddig még nem tudott róla a közönség.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy adásba kerül-e az Összezárva Friderikusszal legújabb adása, amelynek forgatása közben Árpa Attila egyszerűen kisétált a stúdióból. A 10 órán át tartó összezártságból végül sikerült kihozniuk a legjobbat a szerkesztőknek.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Szabó Balázs/Life.hu

Árpa Attila elmondta, hogy tizenévesen saját bűnbandát alapított, amivel a kábítószerezés, ivás és cigizés mellett olykor betörésekben is részt vett. Egyik alkalommal egy kirakatban látott bőrdzseki miatt törtek be egy üzletbe, amelyet - ha már ott voltak - ki akartak rámolni. Édesapját hívta, hogy segítsen nekik, mivel "neki volt kocsija" - magyarázta nevetve Árpa Attila. Végül még vissza is fordultak, mert a dzsekit az üzletben felejtették. 

Tizenvalahány éves voltam, és hülye- összegezte a végén a színész, aki tettéért egy hétig ült börtönben. A videót lentebb nézheted meg: