Összezárva Friderikusszal betörés Árpa Attila börtön bőrdzseki fiatalkori bűnözés Friderikusz Sándor bűnbanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal félbeszakadt műsorának része, amelynek vendégeként Árpa Attila vallott be olyan dolgokat, amelyeket eddig még nem tudott róla a közönség.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy adásba kerül-e az Összezárva Friderikusszal legújabb adása, amelynek forgatása közben Árpa Attila egyszerűen kisétált a stúdióból. A 10 órán át tartó összezártságból végül sikerült kihozniuk a legjobbat a szerkesztőknek.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Szabó Balázs/Life.hu

Árpa Attila elmondta, hogy tizenévesen saját bűnbandát alapított, amivel a kábítószerezés, ivás és cigizés mellett olykor betörésekben is részt vett. Egyik alkalommal egy kirakatban látott bőrdzseki miatt törtek be egy üzletbe, amelyet - ha már ott voltak - ki akartak rámolni. Édesapját hívta, hogy segítsen nekik, mivel "neki volt kocsija" - magyarázta nevetve Árpa Attila. Végül még vissza is fordultak, mert a dzsekit az üzletben felejtették.

Magyar sztárpasik, akik kívül-belül ismerik hazánk celebhölgyeithttp://www.life.hu/intim/20150812-igazi-csabitok-akik-az-agyukba-vittek-hazank-celebholgyeit.htmlA külföldihez hasonlóan a magyar sztárvilág is bővelkedik olyan férfiakban, akik sok hölgy szívét törték már össze az utóbbi években. Némelyikük igen hosszú listát tudhat a magáénak. Intim--Megnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Igazi sztárparádé: Különleges szelfit lőtt Majka - Vajon mi készül? http://www.life.hu/sztarok/20150929-majka-tobb-hazai-enekessel-fotozkodik-es-a-jelek-szerint-kozos-munkara-keszul.htmlNagyon szeretjük az olyan képeket, melyeken hazai, illetve külföldi sztárok pózolnak együtt a kollégáikkal. A népszerű hazai rapper most több énekes társaságában mosolyog a kamerának. TV + SztárokOrigoMég nem tudni, adásba kerülhet-e, ahogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-arpa-attila-lelepett-friderikusz-sandor-musorabol-amit-lehetseges-hogy-leadnak-a-teveben.htmlEgyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. TV + Sztárok--Megnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Friderikusz: "Réka, tudja, hogy időnként irritálják a közeget?"http://www.life.hu/sztarok/20151026-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-kerdore-vonta-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor a közösségi oldalakra feltöltött, luxustárgyakról készült képek kapcsán tette fel a kérdést vendégének. "Milyen életfilozófia az, amely a vagyonát teszi ki a kirakatba?" TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.