Kiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában.

Végre nem kell a tesójánál, a kanapén aludnia Király Viktornak. Az énekes beköltözött a The Voice versenyzőinek kijelölt Los Angelesben található szállodába, ahol a többi 20 versenyzővel készül fel az élő showra. Első látásra irigylésre méltónak tűnhet a világsiker kapujában álló fiú amerikai élete, hisz olyan képeket posztol ki a közösségi oldalára, amelyen például pálmafák alatt napozik.

A pálmafák alattForrás: Instagram/Király Viktor

A hétköznapi élet mégsem olyan könnyed és napsugaras, mint ahogy távolról megítélhetnénk. Sikerült elérnünk Viktort, aki megerősített benne, hogy bár kellemesen telnek napjai, kőkemény munka bújik meg a háttérben. Szerencsére a városban él ikertestvére, Ben, aki sokat segít neki koncertek szervezésben, a showműsortól független, privát fellépéseinek ő a menedzsere. Viktor már annyira népszerű a tengerentúlon, hogy fellép New Yorkban, és az interneten is nagyon felkapták.

Team GwenForrás: Instagram/Király Viktor

"Egy  szép szállodába költöztetett minket a produkció, a top 20 versenyzőt. Itt élünk, készülünk fel az élő adásra. A  feltételek nem annyira szigorúak, lehet ki és be mászkálni a hotelből, amikor kedvünk van, de mindig be kell jelentkezni a szerkesztőségbe, hogy tudjanak rólunk, merre vagyunk. Engem most egyáltalán nem izgat, hogy kimozduljak és szórakozzam, igaz néha úgy tűnik, hogy csupa szórakozás az életem. Három dologra koncentrálok: a sport, a gyakorlás és az egészség. Naponta elmegyek futni, nem csak azért, hogy fitten tartsam magamat, hanem ezzel ki is kapcsolódom. Az első élő adásra megérkezik a családom egyik tagja, Linda is. Ő fog támogatni, nagyon várom, hogy  itt legyen velem " – mondta Viktor, aki folyamatos tartja a kapcsolatot rajongóival. Viktor 100 ezer dollárért, azaz több mint 28 millió forintért, és egy lemezszerződésért száll versenybe a többiekkel, hiszen ezek járnak a The Voice végső győztesének, és persze a világhír.

Linda lesz Viktor mellettForrás: Cabonoir Photography, Instagram/Király Linda