SMS-ben rúgták ki, amiért lájkolt egy pulóvert Facebookon

Forrás: Facebook/Troy Garrod -
kép könyvkereskedelem pulóver Egyesült Királyság Facebook elbocsátás kirúgás állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Troy Garrodot azért bocsátotta el állásából a legnagyobb brit könyvkereskedelmi vállalat, mert lájkolásával szégyent hozott a cégre.

Troy Garrod négy és fél éve dolgozott a Betrams Books vállalatnál, amikor egyik pillanatról a másikra kirúgták.

Forrás: Facebook/Troy Garrod

Az elbocsátás hírét ráadásul sms-ben tudatta vele a főnöke, aki szerint a 27 éves fiatalember szégyent hozott a cégre, amikor a közösségi oldalán tetszését fejezte ki egy farkasokat ábrázoló pulóver lájkolásával.

Migránsokkal szeretne találkozni Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20151103-ferenc-papa-jovo-februarban-mexikoba-latogat-migransokkal-szeretne-talalkozni.htmlJövő februárban a katolikus egyház feje Mexikóba látogat. A hírt a mexikóvárosi katedrálisban jelentették be, ahol nem közöltek részleteket a programmal kapcsolatban. News--Újabb jó ügy mellett áll ki Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-az-internetes-zaklatas-ellen-szolal-fel.htmlA hercegi pár hamarosan találkozik a Facebook és a Twitter vezetőségével, hogy átbeszéljék az internet zaklatás elleni fellépés menetét.News--58 évvel ezelőtt hódította meg Lajka kutya a világűrt http://www.life.hu/news/20151103-lajka-volt-az-elso-eloleny-az-urben-halala-fordulopont-volt-a-vilag-urkutatasaban.html1957. november 3-án lőtték fel a Szputnyik-2 műholdat, melyen egy sintértelepről kiválasztott eb, Lajka utazott. Ő volt az első élőlény a világűrben. News--Vélemények kereszttüzében: a pécsi állatkertből kiszökött farkas halálahttp://www.life.hu/news/20151104-velemenyek-kereszttuzeben-a-pecsi-allatkertbol-kiszokott-farkas-tortenete-velemenyek-szatyor-miklos.htmlNéhány nappal ezelőtt a pécsi állatkertből kiszökött farkas után eredt az állatkert igazgatója, Szatyor Miklós és csapata. Céljuk az állat altatólövedékkel való elkábítása és befogása volt. Az akció azonban nem várt fordulatot vett: Szatyor éles lövedékkel elpusztította az állatot. A történetben sok az ellentmondás és a véleményeket illetően az ország is kettészakadt. News--Eltemették a lányt, aki annak idején David Beckham szívét is meghódítottahttp://www.life.hu/news/20151103-kirsty-howard-ritka-szivbetegsegben-meghalt-lanyt-eltemettek.htmlTöbb százan rótták le tiszteletüket a 20 évesen elhunyt Kirsty Howard előtt. A ritka szívbetegséggel született lánynak 4 évesen mindössze néhány hetet jósoltak az orvosok. News--Friss! Galambos Lajcsi teljesen összeomlott a beszélőnhttp://www.life.hu/news/20151104-lagzi-lajcsi-teljesen-osszetort-a-beszelon-amikor-gyerekei-nala-voltak.htmlNagyon megviselte lelkileg gyermekei látogatása Galambos Lajost, aki szeptember 24-i letartóztatása óta most először láthatta őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.