A barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg.

Már lekerült Twitterről az a kép, amelyen Oscar Pistorius és jó barátja, Brett Sharman vigyorgott, miután a rögbijátékos meglátogatta a Reeva Steenkamp meggyilkossáért elítélt paralimpikont.

Forrás: Twitter/Brett Sharman

Mint korábban a Life.hu megírta, Pistoriust a napokban engedték ki a börtönből, jelenleg nagybátyja luxusvillájában tölti 5 éven át tartó házi őrizetét. Hülyeség volt – nyilatkozta később Sharman a South Africa's You magazinnak, miután letörölte közösségi oldaláról a képet, amely miatt sokan támadni kezdték őt.

Oscar Pistorius 2013 februárjában, éppen Valentin-napon végzett több lövéssel gyönyörű modellbarátnőjével, Reeva Steenkamppel, miután állítása szerint betörőnek nézte élettársát. A dél-afrikai paralimpikon tette kapcsán felmerültek a találgatások, amelyek szerint féltékenységből ölte meg a nőt, aki egyesek szerint babát várt. Oscar Pistoriust végül 5 év börtönre ítélték gondatlanságból elkövetett emberölésért, 1 év után pedig kiengedték, és házi őrizetben fogja letölteni büntetését.