Megdöbbentő! Ilyen jól szórakozik házi őrizetében Oscar Pistorius

Forrás: AFP -
gyilkosság mosoly házi őrizet barát látogatás szelfi börtön Oscar Pistorius paralimpikon találkozás Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg.

Már lekerült Twitterről az a kép, amelyen Oscar Pistorius és jó barátja, Brett Sharman vigyorgott, miután a rögbijátékos meglátogatta a Reeva Steenkamp meggyilkossáért elítélt paralimpikont.

Forrás: Twitter/Brett Sharman

Oscar Pistorius 2013 februárjában, éppen Valentin-napon végzett több lövéssel gyönyörű modellbarátnőjével, Reeva Steenkamppel, miután állítása szerint betörőnek nézte élettársát. A dél-afrikai paralimpikon tette kapcsán felmerültek a találgatások, amelyek szerint féltékenységből ölte meg a nőt, aki egyesek szerint babát várt. Oscar Pistoriust végül 5 év börtönre ítélték gondatlanságból elkövetett emberölésért, 1 év után pedig kiengedték, és házi őrizetben fogja letölteni büntetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.