Jennifer Lawrence film videó esés premier Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyan, a hollywoodi világsztár lassan többet borul a vörös szőnyegen, mint vonul - ezúttal az éhezők viadala madridi premierjén zakózott egy nagyot. 

A gyönyörű színésznő a lépcsőnél botlott meg, melynek oka valószínűleg a ruhájába beleakadt magassarkúja volt. Bár többen rögtön a segítségére siettek, az esés így sem maradt el. Jennifer először 2013-ban, az Oscar-díj átvételekor botlott meg.

http://weareabouttoexploode.tumblr.com/post/132956683308/jennifer-lawrence-fell-down-again-at-the
Mi?! Király Viktor kiesett a Voice-ból?http://www.life.hu/sztarok/20151111-kiraly-viktor-a-wikipedia-szerint-kiesett-a-voice-adasabol-ma-derul-ki-az-eredmeny.htmlBár elméletileg csak szerda éjjel derül ki, hogy kik jutnak tovább a második élő showba, a Wikipédián az olvasható, hogy az énekes elbukta a megmérettetést. TV + Sztárok--Varga Izabella 18 évesen is irtó szexi volthttp://www.life.hu/sztarok/20151110-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-18-evesen-is-nagyon-szexi-volt.htmlA Barátok közt sztárja megmutatta, milyen volt, amikor szárnyait bontogató színészként a Ki? Mit? Tud?-on indult.TV + Sztárok--Varga Viktor teljesen új énjét mutatta meg: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151109-varga-viktor-enekes-teljesen-uj-enjet-mutatta-meg-indiaban-es-teljesen-osszecsavarodott.htmlNem is gondoltuk volna, hogy Varga Viktor ennyire hajlékony. Az énekes ezúttal levitálás helyett összetekeredett kígyóként pózolt. TV + Sztárok--Bullock, Streep, Johansson? Így festenek Hollywood dögös dívái középiskoláskénthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-anne-hathaway-megmutatta-kolleganoit-tinedzserkent-cuki-sztarfotok-kovetkeznek.htmlAnna Hathaway-t is jelölték a People's Choice Awards díjra - több topkategóriás színésznővel együtt. A sztár annyira büszke volt erre, hogy meg is osztott a jelöltekről egy képet, bár jó pár évvel korábbról. TV + SztárokOrigoEnnyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151104-jennifer-lawrence-szajaban-meg-sosem-volt-ennyi-minden-vicces-video-a-szinesznorol.htmlEgyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. TV + SztárokOrigoWolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.