Megvan a Got Talent harmadik produkciója, ami az élő showba jutott

élő show Hungary's Got Talent tánc linczényi márkó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bandart formáció interaktív táncos produkciója elvitte Linczényi Márkónál a pálmát.

Úgy tűnik, a tehetségkutató első évadában a varázslatos táncos performanszok a nyerőek. A Nylon Group azaz Eke Angéla és Márkus Sándor hatalmas felfújt kezekbe bújtak és különleges bábjátékkal kápráztatták el a zsűrit, de volt olyan is, hogy rúdtáncteremmé változott a színpad. Szombaton pedig ismét egy összművészeti duó, a Bandart, azaz Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs remek látvánnyal és történettel varázsolta el a közönséget.

Forrás: RTL Klub

„Egy igazi kis színházi előadást láttunk, egyszerre éltem meg a csodát és ugyanakkor a szellem és is jelen volt" – mondta Eszter.

„Azt gondolom erről a produkcióról, hogy…..” – és ekkor Márkó hatalmasat csapott az arany gombra, ami azonnal az élő showba jutatta a párost.

Jakupcsek Gabriella: „Nem vagyok módos ember"http://www.life.hu/sztarok/20151113-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-arrol-meselt-miert-nincs-felretett-penze.htmlA műsorvezető anyagi helyzetéről és a spóroláshoz való hozzáállásáról vallott.TV + Sztárok--Íme Cinthya Dictator esküvői hintójahttp://www.life.hu/sztarok/20151113-cinthya-dictator-fotoslany-eskuvoi-hintot-villantott-indiaban-es-noi-john-lennon-lett.htmlA fotóslány éppen Indiában kalandozik, ahol női John Lennonnak öltözve egy nem mindennapi menyasszonyi kellék előtt pózolt. TV + Sztárok--Ezért eshetett ki Király Viktor a The Voice-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-kiraly-viktor-a-the-voicebol-ezert-esett-ki-edesapja-kiraly-tamas-szerint.htmlAhogy megírtuk, az első 12-be nem sikerült bejutnia Király Viktornak a The Voice-ban. Az énekes elmondta, a műsor hozzásegítette ahhoz, hogy megismerjék a nevét és beindiuljon a külföldi karrierje. Édesapja Király Tamás pedig tudni véli, miért esett ki fia a tehetségkutatóból.TV + Sztárok--Király Viktor: „Hihetetlen, hogy eddig eljutottam"http://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-enekes-megszolalt-az-amerikai-the-voicebol-valo-kiesese-kapcsan.htmlAz énekes az amerikai tehetségkutatóban, a Voice-ban egészen az élő show-ig jutott, ám a 24 versenyzőből végül csak 12 mehetett tovább a következő fordulóba a nézők és a zsűri szavazatai alapján. TV + Sztárok--Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. TV + Sztárok--Ezért eshetett ki Király Viktor a The Voice-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-kiraly-viktor-a-the-voicebol-ezert-esett-ki-edesapja-kiraly-tamas-szerint.htmlAhogy megírtuk, az első 12-be nem sikerült bejutnia Király Viktornak a The Voice-ban. Az énekes elmondta, a műsor hozzásegítette ahhoz, hogy megismerjék a nevét és beindiuljon a külföldi karrierje. Édesapja Király Tamás pedig tudni véli, miért esett ki fia a tehetségkutatóból.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.