A 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on.

Harry herceg nem csupán a fiatal lányok között örvend hihetetlen népszerűségnek. A világ egyik legkelendőbb agglegényének kikiáltott herceg a minap a nagyszabású Royal Variety Performance-on találkozhatott a pop koronázatlan királynőjével, Kylie Minogue-gal, aki a képek tanúsága szerint hihetetlenül örült a lehetőségnek – nézd csak meg itt, mennyire!

Forrás: AFP, Northfoto

Arcra puszi és ölelés ide vagy oda, a 47 éves Kylie valaki egészen mással képzeli el mostanában a jövőjét: a hírek szerint ismét rátalált a szerelem egy nála 20 évvel fiatalabb pasi oldalán – részletekért kattints ide!

10 dolog, amit nem tudtál a Harry hercegről
Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepelte 31. születésnapját - íme 10 kevésbé ismert tény, amit nem tudtál a walesi hercegről. Íme.