27 éves pasi mellett vigasztalódik a 47 éves Kylie Minogue

Forrás: AFP/Leon Neal -
párkapcsolat Kylie Minogue szerelem Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő önmagához és eddigi választásaihoz hűen ismét egy fiatalabb férfira csapott le. Itt az ideje megjegyeznünk Joshua Sasse nevét.

Madonnához és Heidi Klumhoz hasonlóan a közel 50 éves Kylie Minogue sem veti meg a zsenge pasikat.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az ausztrál énekesnőre ráfért már a szerelem, hiszen közel 3 éve szakított Andres Velencoso spanyol színésszel, aki szintén a fiatalabb generációt képviselte a maga 37 évével. Kylie a hírek szerint nem is lehetne boldogabb a brit Joshua Sasse oldalán, akivel a minap együtt kapták lencsevégre London utcáin sétálgatva - kattints ide a képekért!

Ő Joshua Sasse, Kylie legújabb játékfiúja Forrás: Instagram/Joshua Sasse

Az újdonsült gerlepár a Galavant című sorozat forgatásán találkozott egymással, amelynek második évadában Kylie is feltűnik néhány epizód erejéig - írja a Mirror. A dolog azonban egyre komolyabb, a Daily Mail például úgy tudja, a fiatal színész már a családjának is bemutatta az énekesnőt.

Lezárta Instagram fiókját Madonna - Mostantól nem követhetjük őt csak úgy! http://www.life.hu/sztarok/20150907-madonna-lezarta-az-instagram-fiokjat-mostantol-csak-engedellyel-kovethetjuk.htmlÚgy tűnik, az énekesnő megelégelte, hogy a privát képeit közzé teszik a világhálón. Így több mint négy millió követőnél "lezárta" az Instagram oldalát, és a továbbiakban nem nézheti már meg akárki a bejegyzéseit. TV + Sztárok--Kylie Minogue falatnyi bikiniben rázza legújabb klipjében http://www.life.hu/trend/20150916-kylie-minogue-a-kora-ellenere-meg-mindig-irto-dogos.htmlA 47 éves sztár a napokban mutatta be a legújabb videoklipjét, melyben egy rojtos bikinikben ugrándozik a kamera előtt. Kylie bártan letagadhatna jó pár évet a korából, hiszen az alakja még mindig elképesztő. Trend--Anya-lánya szelfivel ünnepelte meg születésnapját Madonna http://www.life.hu/csalad/20150817-madonna-a-lanyaval-egyutt-bulizott-a-szuletesnapjan.htmlA világsztár vasárnap töltötte be az 57. életévét, és természetesen stílusosan ünnepelte meg az eseményt. A családja körében is sor került egy bulira, ahol rögtön lőtt is egy közös képet a lányával.CsaládOrigoKylie Minogue ismét megvillantotta formás popsiját - Erotikus fotó!http://www.life.hu/intim/20150915-kylie-minogue-enekesno-szuper-szexi-foton-pozolt-es-megmutatta-tokeletes-labait-es-kerekded-popsijat.htmlA 47 éves énekesnő gyakran mutatja meg tökéletes alakját, most azonban szuper szexi fotón pózolt.Intim--Álomcombokat villantott a 42 éves Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20150913-heidi-klum-modell-labai-gyonyoruek.htmlEgész nyáron Heidi Klum bikinis fotóitól hemzsegett az internet, de szerencsére ősszel sem kell lemondnaunk arról, hogy a modell tökéletes combjait nézegessük. Trend--Így nyaral egy igazi díva: Kylie Minogue mindenkit lenyűgözött Portofinóbanhttp://www.life.hu/trend/20150720-kylie-minogue-gyonyoru-ruhaban-tundokol-a-kikotoben.htmlAz ausztrál énekesnő éppen Olaszországban tölti jól megérdemelt nyaralását. Stílusos dívához méltóan, gyönyörű ruhakölteményben nyűgözte le a helyieket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.