Király Viktor: "Nem szerettem volna már tovább versenyezni"

Forrás: Facebook/Király Viktor -
hang verseny The Voice kiesés Grammy-díj énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán meglepően nyilatkozott kieséséről Király Viktor, aki elárulta: egyáltalán nem bánja, hogy számára befejeződött a The Voice. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: annak ellenére, hogy még a győzelemre is esélyesnek tartották korábban, Király Viktor néhány napja kiesett a The Voice-ból. A fiatal énekes azonban cseppet sincs elkeseredve, sőt még meg is könnyebbült.

Forrás: Facebook/Király Viktor

"Ha igazán őszinte akarok lenni magammal, akkor egy kicsit örülök is neki, hogy így alakultak a dolgok, nem szerettem volna ugyanis már tovább versenyezni. Persze hatalmas élmény ezen a színpadon énekelni, a műsorban való szereplés nagy lehetőség, de a versengést annyira nem szeretem" – mondta a Blikknek Viktor, aki szerint nagyon közel jár hozzá, hogy megvalósítson egy amerikai karriert. A cél pedig nem más, mint egy Grammy-díj.

Hajrá, Viktor!

Ezért eshetett ki Király Viktor a The Voice-ból

Édesapja Király Tamás tudni véli, miért esett ki Viktor a tehetségkutatóból. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.