Hatalmasat égett az M4 szakkommentátora, Sebők Vilmos

Forrás: Videa -
égés Sebők Vilmos szakkommentátor baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válogatott korábbi játékosa, Sebők Vilmos a magyar-norvég meccs szünetében bakizott hatalmasat.

A sportoló ugyanis egy játékszituációt elemzett, de a nagy izgalomban elfelejtette Kádár Tamás nevét. Mivel senki nem súgott neki, a szakkomentátor kénytelen volt a „bal oldali védő” megnevezésnél maradni.

Forrás: Videa

Gyász! Unokatestvérét vesztette el a merényletben a francia válogatott focistájahttp://www.life.hu/news/20151116-lassana-diarra-a-francia-valogatott-focistaja-unokatestveret-vesztette-el-a-parizsi-merenyletben.htmlGyászol Lassana Diarra, a francia válogatott focistája, aki a merénylet estéjén 80 percet játszott a Németország elleni meccsen. News--Kiderült! Részeg pilóta okozta az utasszállító balesetéthttp://www.life.hu/news/20151116-pakisztanban-reszeg-pilota-okozta-a-shaheen-air-utasszallito-balesetet-ket-hete.htmlAlkohol hatása alatt állt az a pilóta, aki két héttel ezelőtt a Shaheen Air balesetet szenvedett gépét vezette. Ráadásul a vizsgálat szerint nem is aludt eleget az út előtt, és emiatt kimerült volt.NewsÚjabb dráma Ferihegyen: Részlegesen evakuálták a 2A terminálthttp://www.life.hu/news/20151116-ujabb-drama-ferihegyen-gazdatlan-csomag-miatt-panikoltak-reszlegesen-evakualtak-a-2a-terminalt.htmlA budapesti repülőtéren a múlt hét elején csődöt mondott az informatikai rendszer, vasárnap este pedig egy gazdátlan csomag okozott riadalmat.News--Pápá jóidő! Sarkvidéki hideg és hó érkezik - Íme a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20151116-idojaras-durva-lehules-jon-egy-het-mulva-nyoma-sem-lesz-az-enyhe-idonek.htmlNoha hétfőn még húsz foknál is melegebb lesz helyenként, és a hét első napjaiban marad az enyhe idő, a hét végére elfeledhetjük a tavaszias novembert. Sarkvidéki eredetű hideg levegő zúdul a térségre, a jövő hétvégén eső, havas eső, néhol havazás is lehet. NewsThinkstockÚjabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpresszhttp://www.life.hu/news/20151114-kisiklott-egy-francia-szuperexpressz-strasbourg-kozeleben.htmlNem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. News--"Majdnem meghaltam" - Megtámadták az NCIS sztárját, Pauley Perrette-ethttp://www.life.hu/news/20151114--megtamadtak-az-ncis-sztarjat-pauley-perrette.htmlSaját utcájában, szinte a háza előtt támadták meg az NCIS sztárját, Pauley Perrette-et, aki a sokkoló eseményről közösségi oldalán számolt be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.