Újabb dráma Ferihegyen: Részlegesen evakuálták a 2A terminált

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
poggyász terminál Ferihegy reptér evakuálás Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti repülőtéren a múlt hét elején csődöt mondott az informatikai rendszer, vasárnap este pedig egy gazdátlan csomag okozott riadalmat.

Bombakereső kutyás rendőrök jelentek meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljában, ahol egy gazdátlan csomag keltett riadalmat - tudta meg az Origo.

Illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

Az elhagyott poggyász miatt kiürítették a terminál érkezési oldalát, de a vizsgálat során gyorsan kiderült, hogy a csomagban nincs robbanószerkezet.

Pápá jóidő! Sarkvidéki hideg és hó érkezik - Íme a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20151116-idojaras-durva-lehules-jon-egy-het-mulva-nyoma-sem-lesz-az-enyhe-idonek.htmlNoha hétfőn még húsz foknál is melegebb lesz helyenként, és a hét első napjaiban marad az enyhe idő, a hét végére elfeledhetjük a tavaszias novembert. Sarkvidéki eredetű hideg levegő zúdul a térségre, a jövő hétvégén eső, havas eső, néhol havazás is lehet. NewsThinkstockPánik tört ki a párizsi République térenhttp://www.life.hu/news/20151115-parizsi-merenylet-teves-hirek-miatt-panik-tort-ki-a-parizsi-republique-teren.htmlIsmeretlen okokból pánik tört vasárnap este a párizsi République (Köztársaság) téren, ahol ismét ezrek gyűltek össze, hogy a merényletek halálos áldozataira emlékezzenek. News--Meglepő! Flavio Briatore nem akarja meglátogatni Michael Schumacherthttp://www.life.hu/news/20151115-flavio-briatore-fel-tole-hogy-meglatogassa-michael-schumachert.htmlNem képes meglátogatni egykori főnöke Michael Schumachert: Flavio Briatore ugyanis fél, hogy milyen látvány fogadja az egykori pilóta betegágyánál. News--Tovább enyhül az idő a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20151115-tovabb-enyhul-az-ido-a-jovo-heten.htmlA következő napokban tovább enyhül az idő, de a leghidegebb órákban helyenként akár 1 Celsius-fokig is hűlhet a levegő. Folytatódik a borús idő is, a hétvégén néhol havas eső is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.NewsThinkstockSokkoló! Magyarországon át érkezhetett az egyik párizsi merénylőhttp://www.life.hu/news/20151115-a-parizsi-merenylet-egyik-elkovetoje-magyarorszagon-at-erkezhetett.htmlMagyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak - értesült a vijesti.hr. News--Közmunkát kell végeznie Oscar Pistoriusnakhttp://www.life.hu/news/20151115-kozmunkat-kell-vegeznie-oscar-pistoriusnak.htmlSzinte csak emiatt hagyhatja el a házi őrizetet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.