Összezárva Friderikusszal TV2 számonkérés káromkodás Friderikusz Sándor Deutsch Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor felhozta Deutsch Tamás twitter üzeneteinek stílusát is beszélgetésük során. Deutsch helyénvalónak érezte az adott megnyilvánulást, de hozzátette, gyarlónak tartja magát.

Friderikusz Sándor keményen számon kérte a politikust, nyers stílusa miatt.„Nem én voltam az első ember, aki argó kifejezést használ, te soha életedben nem káromkodtál? Nem azért csináltam, hogy büszke legyek rá. Akkor helyénvalónak érzetem, neked erről ez a lesújtó véleményed van. Gyarló vagyok" – mondta Deutsch Tamás.

Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlA hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Félmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-andit-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekesnojet-felmillio-forinttal-vertek-at.htmlAz X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. TV + Sztárok--Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár első évada óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Frei Tamás a mai napig tart az orosz maffiától?http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-az-egykori-sztarriporter-friderikusz-sandornak-bevallotta-a-mai-napig-tart-az-orosz.htmlAz egykori sztárriporter őszintén vallott Friderikusznak arról az esetről, amikor meggyanúsították, hogy egy orosz maffiózó riportalanya nem az volt, akinek Frei beállította. TV + Sztárok--Alig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFPWolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.