Kiderült! Gyilkosság történt Jennifer Anistonék nászútján

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyilkosság Justin Theroux szerelem nászút kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: tragédiába torkollt Jennifer Aniston és Justin Theroux nászútja. Eddig mindenki úgy tudta, baleset történt Bora Borán, most azonban kiderült: a színésznő egyik barátnője gyilkosság áldozata lett. 

Jennifer Anistonék barátaikat is meghívták luxusnászútjukra, hogy együtt bulizzanak Bora Borán. A felhőtlen pillanatokat azonban súlyos tragédia rázta meg: a színésznő egyik barátnője, Carmel Musgrove egyik hajnalban úszni ment, de eltűnt. Később a tengerparton találták meg a holttestét. A halál okát a boncolás szerint fulladás okozta. A legfrissebb sajtóinformációk szerint azonban mégsem baleset történt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Carmel szülei ugyanis nem nyugodtak bele a hivatalos jelentésekbe, és a Star magazin információi szerint felbéreltek egy magányomozót, hogy kiderítse, mi történt valójában. Emiatt egy másik orvosszakértő is megvizsgálta a nő testét, és egyértelműen kijelentette, hogy olyan horzsolások találhatóak rajta, amelyek idegenkezűségre utalnak.

Folytatódik a csapadékos, hűvös idő a hétenhttp://www.life.hu/news/20151123-a-heten-folytatodik-a-csapadekos-huvos-ido.htmlA héten folytatódik a csapadékos, hűvös idő. Többször lehet havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is, a leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, néhol még napközben is fagypont közeli értékekre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Lövöldözés volt egy játszótéren, 16 embert kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/news/20151123-egy-jatszoteri-lovoldozes-miatt-new-orleansban-tizenhat-embert-korhazba-kellett-szallitani.htmlAz eddigi hírek szerint 16 ember sebesült meg abban a játszótéri lövöldözésben, mely vasárnap tört ki New Orleansban. News--"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20151123-eltemettek-a-kukoricaba-fulladt-kilenceves-kisfiut-denielt-a-nagymama-szerint-senki-sem-hibas.htmlEgy falu siratja Csiki Denielt. Családja néhány napja helyezte végső nyugalomra a kisfiút, akit november 3-án, édesapja munkahelyén temetett maga alá több mázsa kukorica. A testét Pécsett boncolták, szüleinek csak ezután volt lehetőségük eltemetni gyermeküket.News--Bátaszék tölgye lett az év fája 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151121-bataszek-tolgye-lett-az-ev-faja-iden.htmlBátaszék legöregebb, 300-400 évesre becsült fája, egy molyhos tölgy nyerte el az év fája címet. News--A párizsi terror után: Kőkemény lesz az Eagles of Death Metal első interjújahttp://www.life.hu/news/20151122-ez-lesz-az-eagles-of-death-metal-elso-interjuja-a-parizsi-terrortamadas-utan.htmlAz öltözőjükben lezajlott mészárlást csak egy kisgyerek élte túl, aki az énekes bőrkabátja alá rejtőzött. NewsOrigoÚj-Zélandon lezuhant egy helikopterhttp://www.life.hu/news/20151121-uj-zelandon-lezuhant-egy-helikopter.htmlLezuhant egy helikopter szombaton Új-Zéland déli szigetén az erdős és alpesi régióban, a fedélzeten tartózkodó hat utas és a pilóta életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.