A gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. 

A sztár lesz a Dolce&Gabbana kampányának új arca, melynek előkészítéseként csináltak róla pár dögös képet. A fotózás közben arra is volt ideje, hogy válaszoljon a neki feltett kérdésekre. Elmondta, hogy minden nap alig várja, hogy lássa a kislányát, a 14 hónapos Rose Dorothy-t. A legfontosabb ember az életében a férje, és sosem fogja elfelejteni, amikor először találkoztak egymással - írja a StyleWatch

Forrás: AFP/Justin Tallis

A színésznő kedvenc dala a Via Con Me, melyre bármikor táncra perdül, és imádja a citromos pitét. Az őt kiborító dolgokról sem feledkezett meg: utálja például, ha valaki lenyúlja előle a taxit, ilyenkor majd feltud robbanni a dühtől.

Scarlett a hátsó ülésen pajzánkodik: Hírességek különös szexfétisekkel
Lehet, hogy ez a szexuális vágy nem tűnik annyira szokatlannak, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy egy olyan kaliberű híresség, mint Scarlett Johansson (akit folyamatosan követnek a paparazzik), mikor tudna csak úgy simán kufircolni egy kocsiban. Márpedig a gyönyörű szőke színésznőről kiderült, hogy nagyon izgatóan hat rá az autós szex. Amikor igazán mocskos hangulatban van, és gondolkodás nélkül csinálna valamilyen őrültséget, legszívesebben a hátsó ülésen engedne teret a vágyainak. Van olyan férfi, aki erre nemet mondana? Korábbi cikkünket itt érheted el!