Scarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat

Forrás: AFP/Justin Tallis -
fotózás színésznő Scarlett Johansson család magánélet Dolce & Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. 

A sztár lesz a Dolce&Gabbana kampányának új arca, melynek előkészítéseként csináltak róla pár dögös képet. A fotózás közben arra is volt ideje, hogy válaszoljon a neki feltett kérdésekre. Elmondta, hogy minden nap alig várja, hogy lássa a kislányát, a 14 hónapos Rose Dorothy-t. A legfontosabb ember az életében a férje, és sosem fogja elfelejteni, amikor először találkoztak egymással - írja a StyleWatch.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A színésznő kedvenc dala a Via Con Me, melyre bármikor táncra perdül, és imádja a citromos pitét. Az őt kiborító dolgokról sem feledkezett meg: utálja például, ha valaki lenyúlja előle a taxit, ilyenkor majd feltud robbanni a dühtől.

Scarlett a hátsó ülésen pajzánkodik: Hírességek különös szexfétisekkel

Lehet, hogy ez a szexuális vágy nem tűnik annyira szokatlannak, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy egy olyan kaliberű híresség, mint Scarlett Johansson (akit folyamatosan követnek a paparazzik), mikor tudna csak úgy simán kufircolni egy kocsiban. Márpedig a gyönyörű szőke színésznőről kiderült, hogy nagyon izgatóan hat rá az autós szex. Amikor igazán mocskos hangulatban van, és gondolkodás nélkül csinálna valamilyen őrültséget, legszívesebben a hátsó ülésen engedne teret a vágyainak. Van olyan férfi, aki erre nemet mondana? Korábbi cikkünket itt érheted el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.