Ha eddig azt hittük volna, hogy az Omega együttesből csak Kóbor Jánosnak van több, mint 20 évvel fiatalabb felesége, akkor tévedtünk. 

Molnár Gyurinak, becenevén Elefántnak még nála is fiatalabb az asszonya. Gyuri felesége, Heni 28 évvel ifjabb a zenésznél, Kóbor és Zsókája között „csak” 22 év a különbség. Kóborék szerelmének gyümölcse a 10 éves Léna, Gyuriéknál pedig két kisfiú látta meg a napvilágot a frigyből.

Én voltam az első a zenekarban, aki másodszorra egy nála jóval ifjabb hölgyet vett feleségül. Heni a második feleségem, őt 2004-ben ismertem meg. Annál a cégnél dolgozott, amely az Omega turnéit szervezte. Előtte 15 évig egyedül éltem, és annyira elsöprő szerelem lángolt fel köztünk, hogy három hónap múlva megkértem a kezét. Nem a fiatalsága fogott meg, hanem a lénye, a tiszta lelke, a személyisége, vidámsága, széles körű intelligenciája. Szép nő rengeteg szaladgál az utcán, ő is nagyon szép, de én már idősebb voltam ahhoz, hogy magában a szépség le tudjon nyűgözni. Amikor az első alkalommal találkoztunk 3 órát folyamatosan beszélgettünk, a társaságában egyszerűen elrepült az idő. Beültünk egy taxiba és a letett kocsijához mentünk, ami egy templom előtt állt. A taxis megjegyezte, hogy ritkán találkozik ilyen vidám emberekkel, rögtön be is vinne minket a templomba. Mondtuk, hogy óvatosan, csak pár órája ismertük meg egymást. Ma már úgy gondolom, hogy az a taxis egy angyal volt, akit nekünk küldtek az égből” - emlékezett vissza vidáman Gyuri, aki a találkozást követően három hónapra megkérte Heni kezét.

Forrás: Rátkai Éva

Amikor feltettem a nagy kérdést, ő rám csodálkozott, és egy nap gondolkodási időt kért. Szerencsére utána igent mondott. Szűk családi körben tartottuk az esküvőt, és templomban is kimondtuk a boldogító igent. Mivel ez volt az első frigyem Isten színe előtt, ezt tekintem az első házasságomnak. A Dunán, egy hajón ünnepeltünk, majd elindultunk az élet vizén. Szerelmünkből született két gyermekünk, Álmos 8 éves, Zaránd pedig 6 és fél. Sportolnak, nyelveket tanulnak, hagyományos, kerületi iskolába járnak. Az a célunk, hogy hogy az életet a valóságban ismerjék meg. Heni szépen neveli fel őket, nem engedi el a gyeplőt”- büszkélkedett a zenész, akit sohasem zavart semmiben sem a nagy korkülönbség. Pedig még Heni szülei is egy generációval fiatalabbak, mint ő.

Én a saját korosztályommal soha nem voltam szinkronban. Vagy komoly tudósok társaságát kerestem, a 80 évesekét, vagy a fiatalság lendülete vonzott. Soha nem adódott semmiféle kellemetlenségünk, tréfálkozni szoktunk, hogy ha elmegyünk valahová, akkor kérünk egy diák és nyugdíjas jegyet

- nevet Gyuri, akinek ifjú felesége is megerősíti, hogy a kor nem számít.

A humor oldalára visszük a korkülönbséget. A kapcsolat elején megijedtünk, hogy köthetjük össze az életünket, sokat sírtunk is, mi lesz velünk. Kaptunk hideget-meleg, megküzdöttünk, mint minden olyan pár, aki átlépi a normálisnak kikiáltott kereteket. 11 év boldog házasság után minden negatív vélekedés ledőlt, hisz nem lehetne ezt a házasságot fenntartani, ha nem lenne köztünk ekkora szeretet. Semmilyen területen nem érzek hátrányt, sőt, inkább mindannyian a férjem korának nyertesei vagyunk. Ha egy 40-es férfi lenne a párom, akkor valószínűleg reggeltől estig dolgozna, ritkán találkoznánk. Gyuri már itthon dolgozik, valóban minőségi időt tud a gyerekeivel tölteni. Már nem sohan sehová, minden pillanatot értékel, amit a családjával együtt tölthet. Majdnem mindig együtt megyünk a lurkókért  az iskolába. A munkában pedig egymás mentorai vagyunk. Én hallgatom meg először a dalait, ő pedig átnézi a cikkeimet, ugyanis újságíróként dolgozom. Az egyszerűségében tökéletes az életünk."