Az elmúlt napokban Aurelio drogügyétől volt hangos a sajtó, most pedig újabb lesújtó hír érkezett a Való Világ 6. győztesétől: elvesztette édesapját.

Az egyetlen ember az apukája volt Aurelio életében, aki jóban, rosszban kitartott mellette- írja a Bors. A Való Világos jelentkezési lapján is édesapjáról álmodozott Aurelio. Legnagyobb félelme az elvesztése, legnagyobb büszkesége ő maga – írta. A műsorhoz készülő videó­ban is szinte csak róla beszélt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő” – mondta, majd édesanyjával kapcsolatban is beszélt, akire állítása szerint mindig „prostiként” tekintett, hiszen gyerekkora óta a szeme előtt csalta az édesapját.

„Anyám 16 éves koromban ottha­gyott minket. (...) Ő úgy döntött, hogy nem mellettünk él, én ezt tiszteletben tartom. Minden nap gondolok rá, hiányzik is, de nekem az apám a családom, és ez így is marad! Őt szeretem a világon a legjobban!”

A lap információi szerint az egyelőre nem tisztázódott, mi okozhatta Aurelio apjának halálát, akinek korábban két infarktusa volt.