Niabe Doriane kétségkívül a legdögösebb szereplője a ma este élőben debütáló műsornak. A fiatal lány arról mesélt, felkapják-e a fiúk a backstage-ben a fejüket, amikor elsuhan mellettük.

Dögös produkciók várhatóak a szombat esti első élő elődöntőben a Got Talent színpadán. A Hot Men Dance izmos fiúcsapat – akiket nemrég jógára vittünk – a nők szívét dobogtatja meg, Doriane pedig a pasiknak tartogat izgalmas perceket.

Forrás: Origo

 

Amellett, hogy a remek hangját is hallhatjuk, meztelenül lép majd a színpadra, mert így szeretne az elfogadás mellett kampányolni. Dorianét arról faggattam a backstageben, hogy udvarolnak-e neki a fiúk, és több lett-e rajongója amióta látták a tévében.

„Nagyon kedvesek velem a fiúk, de nem ismerek még mindenkit személyesen. Van, akivel már összebarátkoztam. Mindenki mosolyog. A rajongótáboromban sem csak pasik vannak, örömmel tölt el, hogy a kicsiktől az idős emberekig mindenkitől kedves szavakat kapok” – mesélte az énekes lány, aki Franciaországban született, de 10 hónapos kora óta Magyarországon él.