Milánóban romantikázik a Hajdú-házaspár

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata Milánó Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak.

A gyönyörű olasz városban, Milánóban romantikázik Sarka Kata és férje, Hajdú Péter. Már két szelfit is megosztottak a helyről, imádnivalóan néznek ki rajtuk összebújva.

Kata a napokban ünnepelte névnapját, valószínűleg férje ezzel az úttal kedveskedett neki.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Hujber Ferit szerződés kötelezi arra, hogy józan maradjonhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-hujber-ferit-szerzodes-koti-a-jozansagra.htmlLeszámolt az alkoholizmussal Hujber Ferenc. A színész elvonóra is ment, ugyanis be kellett tartania új darabja producerének elvárásait. TV + Sztárok--Sztárban sztár: "Fiú fog nyerni, mégpedig Gáspár Laci"http://www.life.hu/sztarok/20151128-wolf-kati-szerint-gaspar-laci-nyeri-a-sztarban-sztart.htmlA Sztárban sztár harmadik szériájának már kiesett versenyzői szerint igazán a két fiúnak, Peter Srameknek és Gáspár Lacinak van esélye a győzelemre. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri elárulta egyik szexi fantáziálásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151127-ordog-nori-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-egyik-szexi-fantazialasat-a-tejjel-kapcsolatosan.htmlA műsorvezető különböző tejeket kóstolgatott, ennek során nemcsak gyerekkori emlékei rémlettek fel benne, hanem egy szexi fantáziakép is. TV + Sztárok--Dühöng a királynő! Kiderültek Harry herceg vad szexbulijának részleteihttp://www.life.hu/sztarok/20151127-harry-herceg-vad-szexbulijanak-reszletei-kiderultek-emiatt-duhong-erzsebet-kiralyno.htmlA Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta. TV + Sztárok--Bogdán Csaba: "A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött'http://www.life.hu/sztarok/20151127-szandi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereplojenek-ferje-megszolalt-bogdan-csaba-megvedte-a.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Szandi és Tóth Gabi duettje sokaknál kiverte a biztosítékot. A kommentelők nem értették, hogy a háromgyermekes édesanya miért vonaglott a színpadon. TV + SztárokOrigoGesztesi bevallotta, küzd-e alkoholproblémákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-gesztesi-bevallotta-kuzd-e-alkoholproblemakkal.htmlHajdú Péter szembesítette Gesztesi Károlyt a különböző sajtóorgánumokban megjelenő pletykákkal és egyenesen rákérdezett arra, küzd-e alkoholproblémákkal a színész.... TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.