Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegét

TV2 Peter Sramek Sztárban sztár Kelemen kabátban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej?

Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegét, és igazán élvezhető produkciót nyújtott a Kelemen kabátban zenekar nyári slágeréből. "Ismét elhozta a nyarat a stúdióba Péter" - mondta Boldi. "Jó volt, egy kicsit tinédzserbuli volt nekem, és Peter kicsit keveset is énekelt" - mondta Majka.

Bundában, csupasz mellkassal rappelő Peter Srámeket se látni minden nap a színpadon :D Neked bejött? #nyarigyerekek #petersramek #sztarbansztar #ecku #kelemenkabatban #szerecsenkiraly

Szerző: Sztárban sztár, 2015. november 29.

"Az értelmiségi underground dobja felém a köveket" - fűzte hozzá Claudia, aki bevallotta, hogy nem ismerte a Kelemen Kabátban Maradjatok Gyerekek című dalát, és így nem tudta, hogy mit is kellene utánoznia Srameknek. (Aki egyébként úgy ki van pattintva, mint a sörösdoboz.)

Ennek a műsornak messze a legjobb produkciója Wolf Kati volt Celine Dion szerepében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.