Borsod-Abaúj-Zemplén megye gyilkosság feleség vád férfi veszekedés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg házi őrizetben van az a férfi, aki halmaji otthonukban egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A vádlott és felesége több évtizede éltek házasságban, az utóbbi időkben már gyakran veszekedtek - - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel. Idén januárban ismét szóváltás alakult ki közöttük, ennek során a 74 éves nő egy kést vett elő, és férje felé hadonászott vele.

Forrás: Thinkstock

A férfi kiütötte felesége kezéből az eszközt, majd a vita folytatódott. Közben a férj felkapott egy több mint fél méter hosszú vascsövet, azzal a felesége fejét kezdte nagy erővel ütni. Az asszony súlyos koponyasérüléseket szenvedett, és rövid időn belül a helyszínen meghalt. A vádlott a közelben lakó lányukhoz ment, így értesítették a rendőrséget. A főügyészség emberölés miatt emelt vádat a jelenleg házi őrizetben lévő férfi ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.