Bódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!

Forrás: instagram.com/ sylvibodi -
Hableány fotó víz Bódi Sylvi nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla.

Ha a szörfös Bódi Sylvi nem épp a Maldív-szigeteken szeli a habokat, akkor a Karolina-szigeteken változik sellővé egy víz alatti kép erejéig.

Forrás: instagram.com/ sylvibodi

A fotót elnézve mi csak ámulunk és bámulunk a szép modell és a korallzátony csodálatos egyvelegétől.

Bódi Sylvi ismét felöltötte szexi sellőjelmezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-bodi-sylvi-modell-tudeje-jol-birj-a-viz-alatt-igy-igazi-sellolanykent-tud-suhanni-a-nagy-keksegben.htmlÚgy tűnik, a modell kétéltű lett, egy igazi sellőnek pedig az sem okoz gondot, hogy szexi testével a víz alatt suhanjon. TV + Sztárok--Bódi Sylvi szexi szerelésben meditált - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151201-bodi-sylvi-modell-szexi-szerelesben-meditalt-egy-gyonyoru-to-partjan-pazar-kornyezetben.htmlA modell igazi zen környezetben talált lelki békére. Sylvi a tóparton ülve, hosszú kibontott hajjal, kis fekete csipkés szerelésben olyan, mint egy vadóc indiánlány. TV + Sztárok--Dögös sellőlányként úszkál Bódi Sylvi - Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151126-bodi-sylvi-szexi-viz-alatti-fotoja.htmlElképesztően szép képet osztott meg magáról Bódi Sylvi - épp a habokat szeli rajta. TV + Sztárok--Bódi Sylvi szexi fehér bikiniben bringázott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151118-bodi-sylvi-modell-egy-szall-bikiniben-bringazott-szorfdeszkaval-a-kezeben-hawaiion.htmlA modell igazán vagány, hiszen biciklin, szörfdeszkával a hóna alatt egyensúlyozott. Az pedig biztos, amerre csak elsuhant, nagy feltűnést keltett. TV + Sztárok--Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Bódi Sylvi szakmát váltott – Nagy fába vágta fejszéjét a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-bodi-sylvi-modell-szakmat-valtott-es-szexi-favagolanynak-allt-az-erdoben.htmlSzexi favágólánynak öltözött Sylvi, aki forrónadrágban vadította az erdő népét. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.