Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meg

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Hajós András műsorvezető Készhelyzet improvizáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. 

A Készhelyzet című műsor első évada december 14-én a végéhez érkezik. A Comedy Central saját gyártású sorozatának alkotói egy csavarral készültek a búcsúra: az eddig műsorvezetőként tevékenykedő Hajós Andrást is kész helyzet elé állították, ő is megtapasztalta, hogy a vendégeknek mit kellett addig átélniük -írja az Origo.

Forrás: Comedy Central

„A Grund színészein láttam, hogy rég fenték rám a fogukat, és esetemben különösen odatették magukat. Gyakorlatilag agyba-főbe vertek, rúgtak, löktek, tekertek, ahol értek, de nem bántam, mert szeretem állni a sarat. Közben végig vihogtunk, kicsit olyan volt, mintha újra kamasz lennék, remélem a nézők is jól szórakoznak az akasztásomon" – mondta Hajós andrás a Comedy Centralnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.