Nem érkezett meg az előadására Gesztesi Károly

színház színész Vaskakas Bábszínház Gesztesi Károly elmaradás megérkezés előadás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győri Vaskakas Bábszínház hiába próbálta elérni a színészt, nem reagált a telefonhívásokra. Gesztesi előadása végül elmaradt.

Szerda este 7 órára volt meghirdetve a győri Vaskakas Bábszínház Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadása, ahová hiába várták a szervezők a darabban szereplő Gesztesi Károly, nem jelent meg - írja a Kisalföld.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A győri lapnak a színház egyik vendége elmondta, hogy a hírt Bánfalvy Ágnes színművésznő jelentette be: közölte, hogy Gesztesi Károly külön autóval utazott Győrbe, és mivel nem érkezett meg, az előadás elmarad, a jegyeket a pénztárnál visszaváltják.

Úgy tudni, a szervezők háromnegyed 7-kor beszéltek a színésszel, aki azt állította, a GPS szerint néhány perc múlva odaér. Később már nem tudták elérni. A lap megpróbálta elérni a színészt, aki "többször kinyomta a készüléket, majd kikapcsolta."

Nem ez az első alkalom, hogy lemondta fellépését Gesztesi Károly: ahogy a Karinthy Színház Csalogány családjában, úgy a Grease-ben is helyettesíteni kellett a színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.