Ilyen, amikor Bódi Sylvivel ébredsz egy ágyban

Forrás: Instagram/Bódi Slyvi -
ágy Óceánia Bódy Sylvi hotelszoba melltartó Mikronézia Csendes-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörfoktatóként ténykedő modell hotelszobájába és ágyába kalauzolta el követőit Instagramon.

Egy szál melltartóban álmodozik Bódi Sylvi. Az egykori playmate, aki jelenleg a Csendes-óceán egyik apró szigetén tengeti mindennapjait, hotelszobájának ágyán fényképezte (vagy fényképeztette?) magát kevés ruhában, pazar kilátással.

Forrás: Instagram/Bódi Slyvi

Nem ez az első alkalom, hogy Sylvi tökéletes testével kérkedik képmegosztó oldalán: legutóbb fürdés közben mutatta meg magát, illetve falatnyi bikiniben is láthatta már őt a nagyérdemű.

Horváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--Szexi rúdtáncos a Got Talent továbbjutói között - Ők lehetnek ott a döntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-harmadik-elo-showjanak-tovabbjutoi-molnar-nikolett-a-fricska-es-az-acro.htmlÉrdekes, fura, különleges és lenyűgöző produkciót is láthattak a nézők a Hungary's Got Talent harmadik élő show-jában szombaton. TV + SztárokOrigoSzinte elvesztünk Zimány Linda dekoltázsában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151212-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazst-villantott-egy-szelfinek-koszonhetoen.htmlA modell egy falatnyi topban dobta magát hátra, mi pedig megcsodálhattuk tökéletes dekoltázsát, mely nagyobb, mint valaha. TV + Sztárok--Molnár Nikolett szexi produkcióval lép a Got Talent színpadárahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-molnar-nikolett-szexi-produkcioval-lep-a-got-talent-szinpadara.html A Hungary’s Got Talentben ma este egy dögös hölgy forrósítja majd fel a levegőt rúdtánc-előadásával. TV + Sztárok--Milák Mózes: "Nagy a tétje a ma estének"http://www.life.hu/sztarok/20151212-milak-mozes-a-hungarys-got-talent-enekese.htmlA Hungary’s Got Talent gyönyörű hangú énekesét különleges hivatásáról faggattuk a backstage-ben.Milák Mózes amellett, hogy tehetségével lenyűgözte a nézőket és a zsűrit, elmesélte régebben milyen nemes hivatást űzött. TV + Sztárok--Fésűs Nellynek nem esett jól, hogy szexpartner- és társkereső oldalon szörföl a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-vajto-lajos-tarskereson-regisztralt-parja-fesus-nelly-tudta-nelkul.htmlFésűs Nelly párja nem tagadja, hogy megrögzött agglegény, aki úgy gondolja, senkinek sem tartozik elszámolnivalóval, a nők iránti vonzalmáról nem tehet, és ez egyáltalán nem is bűn. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.