Cindy Crawford elképesztő jelzőkkel illette George Clooney nejét

modell George Clooney Cindy Crawford Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modellt egy interjúban kérdezték Amal Clooney-ról. Az elmondottak alapján mi is szívesen elvettük volna őt. 

Crawford szerint ilyen okos, intelligens nővel még rég találkozott, és sajnálná, ha nem ismerték volna meg egymást - írja az Etalk.

Forrás: AFP

"Amal egy gyönyörű asszony, akinek ugyanakkor nem csak a szépségében rejlik a titka. George megtalálta azt a nőt, aki okos, lehengerlő és még érdekes is. Egy főnyeremény!" - nyilatkozta a modell, aki az elmúlt időben elég sok időt tölt együtt a házaspárral. Ennek oka, hogy férje, Rande Gerber közös üzletbe kezdett George Clooney-val.

Ada szakmát vált? Új képesítést szerzett a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20151214-pinter-adrienn-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-uj-karriert-epit-es-uj-szakmat-tanult.htmlBüszkén pózolt új oklevelével a műsorvezető, aki edzői karrierjét építgeti a jövőben. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Bódi Sylvivel ébredsz egy ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-bodi-sylvi-modell-melltartoban-almodozik-mikroneziaban.htmlA szörfoktatóként ténykedő modell hotelszobájába és ágyába kalauzolta el követőit Instagramon. TV + SztárokOrigoMajka: "Zana Zoli nem egy olyan ember, aki bárkit pofán vág ok nélkül. Sőt!"http://www.life.hu/sztarok/20151212-majka-kifejtette-mit-gondol-arrol-hogy-ganxsta-zolee-megutott-valakit-egy-rendezvenyen.htmlAhogy írtunk róla, a hírek szerint Ganxsta Zolee egy céges buliban leugrott a színpadról és behúzott egy jelenlévőnek. A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés ügyében nyomoz. Majka a Facebookján tette közzé a véleményét a történtekről. Majka közétette, mit gondol az esetről.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAngelina Jolie olyat tett, ami miatt nők milliói tisztelik majd sokkal jobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-angelina-jolie-smink-nelkuli-fotor-posztolt-facebookra.htmlSzívhez szóló sorok kíséretében posztolt magáról smink nélküli fotót közösségi oldalára Angelina Jolie, így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a belső szépség híve, és szerinte a sztárok által képviselt szépségideál áslágos. TV + Sztárok--Szexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-szexi-pozban-villantotta-meg-a-bugyijat.htmlAddig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél. TV + Sztárok--A Fekete-ikreknél egy leszbikus rajongó is bepróbálkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-fekete-ikrei-meg-szuzek-kozos-pasit-is-el-tudnanak-kepzelni.htmlA vicces lányokkal remek hangulatban beszélgettünk a Hungary’s Got Talent backstage-ben, nevetésből és poénokból nem volt hiány és természetesen a pasik is szóbakerültek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.