Európai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját.

A police.hu szerint a rendőrség továbbra is keresi Patrick Royer francia férfit, aki múlt hét kedden Szombathelyen brutálisan bántalmazta gyermeke édesanyját, Katalint, majd elrabolta kisfiát.

Forrás: police.hu

Royer ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, amivel a férfi feltehetően nincs tisztában: a Bors információi szerint közösségi oldalán próbál nyomást gyakorolni az asszonyra, üzenetekkel zaklatja, és képeket, illetve videót is tesz közzé közös kisfiukról.

A lap úgy tudja, a pár kapcsolata Royer bizarr szokásai miatt romlott meg: a férfi megtiltotta Katalinnak, hogy éjszakánként megszoptassa a gyermekét, mert zavarta a "motoszkálás." Továbbá azt sem engedte, hogy védőoltást kapjon a gyerek, mondván: az erőseknek erre nincs szükségük. A Bors megkereste Katalin jogi képviselőjét, dr. Magyar Gábort, aki ügyfele kérésére nem nyilatkozott.