élettársi kapcsolat francia elfogatóparancs rendőrség bántalmazás gyerekrablás zaklatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját.

A police.hu szerint a rendőrség továbbra is keresi Patrick Royer francia férfit, aki múlt hét kedden Szombathelyen brutálisan bántalmazta gyermeke édesanyját, Katalint, majd elrabolta kisfiát.

Forrás: police.hu

Royer ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, amivel a férfi feltehetően nincs tisztában: a Bors információi szerint közösségi oldalán próbál nyomást gyakorolni az asszonyra, üzenetekkel zaklatja, és képeket, illetve videót is tesz közzé közös kisfiukról.

A lap úgy tudja, a pár kapcsolata Royer bizarr szokásai miatt romlott meg: a férfi megtiltotta Katalinnak, hogy éjszakánként megszoptassa a gyermekét, mert zavarta a "motoszkálás." Továbbá azt sem engedte, hogy védőoltást kapjon a gyerek, mondván: az erőseknek erre nincs szükségük. A Bors megkereste Katalin jogi képviselőjét, dr. Magyar Gábort, aki ügyfele kérésére nem nyilatkozott.

Állandóan instagramozol? Így érez a pasidhttp://www.life.hu/news/20151213-nok-akik-mindent-megosztanak-az-instagramon.htmlIsmered azt a nőt, aki állandóan mindent megoszt a közösségi oldalán? Netán te vagy az? Ajjaj!NewsThinkstockHatalmas csőtörés Budapesten: Leállt a villamosforgalom!http://www.life.hu/news/20151215-hatalmas-csotores-budapesten-a-viii-keurletben-eallt-a-villamosforgalom.htmlHatalmas csőtörés történt Budapest VIII. kerületében. A BKK kénytelen volt leállítani egyik járatát, akkora mennyiségű víz hömpölyög az utcán.News--Taylor Swift levédeti születési évéthttp://www.life.hu/news/20151213-taylor-swift-enekesno-levedeti-albuma-cimet-es-szuletesi-evet-az-1989-et.htmlAz énekesnő már kérelmezte az igényét, hogy védetté tenné albuma címét és egyben születésének évét, az 1989-et. News--Kigyulladt egy lakás a Váci útonhttp://www.life.hu/news/20151214-kigyulladt-egy-lakas-a-vaczi-uton-a-tuzoltok-mar-a-helyszinen-vannak.htmlKigyulladt egy harmadik emeleti lakás hétfő délután Budapest XIII. kerületében, a Váci úton, az Árpád hídi felüljáró mellett. A tűzoltók már a helyszínen vannak. NewsOrigoMeghalt Rose Siggins, az Amerikai Horror Story színésznőjehttp://www.life.hu/news/20151213-rose-siggins-az-amerikai-horror-story-szinesznoje-meghalt.htmlRose Siggins a sorozat negyedik évadában tűnt fel, ő alakította Lábatlan Suzi karakterét. 43 éves volt. News--Megtámadták a Facebook németországi központjáthttp://www.life.hu/news/20151214-maszkot-viselo-emberek-megtamadtak-a-facebook-kozpontot-hamburgban-a-rendorseg-nyomoz.htmlIsmeretlenek megtámadták Hamburgban a Facebook közösségi portált üzemeltető társaság németországi székházát - közölte vasárnap a helyi rendőrség. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.