Vőlegénye kedvenc dalát énekelte el temetésén a Downton Abbey sztárja

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman -
Michelle Dockery Downton Abbey temetés vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, Michelle Dockery vőlegénye a rák egy ritka fajtájában szenvedett, és 34 éves korában elhunyt. John Dineent hétfőn este kísérték utolsó útjára, ahol a színésznő kedvenc dalukat énekelte el.

A PR szakembert egy ír kis faluban temették el, nem messze attól a farmtól, ahol felnőtt. A temetésen a család és a barátok vettek részt.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman

A helyi kápolnában tartott búcsúztatón Michelle Dockery beszédet mondott. „Kitüntetés volt ismerni és szeretni Johnt. A legintelligensebb és leggondoskodóbb ember volt, akit ismertem.Te vagy a barátom, a királyom, a hősöm, a mindenem – mondta a temetésen a színésznő, majd elénekelte vőlegénye kedvenc dalát, a The Folks Who Live on the Hillt. A férfi mellé a koporsóba berakták kedvenc gyerkkori plüssjátékát és egy rögbimezt is. A ceremónia után a férfi földi maradványait elhamvasztották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.