Eltemették a Downton Abbey sztárjának 34 éves vőlegényét

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman -
halál Michelle Dockery Downton Abbey rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rák egy ritka fajtájában hunyt el Michelle Dockery színésznőnek 34 éves vőlegénye, John Dineen.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, mindössze 34 éves korában elhunyt a Downton Abbey sztárjának vőlegénye.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman

A férfi vasárnap hunyt el egy kórházban, ahol Michelle Dockery végig mellette volt az utolsó órákban. John Dineent hétfő este kísérték utolsó útjára egy ír kis faluban, a farm mellett, ahol a férfi felnőtt. Michelle Dockery egyébként kedden ünnepelte 34. születésnapját.

Éveken át fajtalankodott egy kisfiúval egy pedofil Szekszárdonhttp://www.life.hu/news/20151216-egy-kisfiut-eveken-at-molesztalt-es-szexualisan-bantalmazott-egy-pedofil-szekszardon.html8 és fél év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék azt a 36 éves férfit, aki éveken át molesztált, és meg is erőszakolt egy kisfiút. News--Kevés napsütés és sok-sok köd: Szomorú időjárásra készülj a héten!http://www.life.hu/news/20151216-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kodos-es-szomoru-ido-varhato-a-heten.htmlBorult, párás és ködös idő várható a hét további napjaiban – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből. News--Meghalt a Kossuth-díjas zenész, Benkó Sándorhttp://www.life.hu/news/20151216-benko-sandor-kedd-este-elhunyt-a-kossuth-es-liszt-ferenc-dijas-zenesz.htmlÉletének 76. évében váratlanul elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, klarinétos, a Benkó Dixieland Band alapítója. A világhírű művészt kedden este érte a halál. News--Terrorfenyegetés miatt bezárták az iskolákat: 640 ezer diákot küldtek hazahttp://www.life.hu/news/20151216-terrorfenyegetes-miatt-bezartak-az-iskolakat-los-angelesben-640-ezer-diakot-kuldtek-haza.htmlBezártak mintegy ezer iskolát, és hazaküldtek 640 ezer diákot Los Angelesben azt követően, hogy a hatóságok riasztást kaptak. New York is hasonló fenyegetést kapott, de ott nem zárták be az intézményeket. News--Fehérneműre vetkőztettek a biztonsági őrök egy fiatal anyukát egy Szegedenhttp://www.life.hu/news/20151215-egy-fiatal-orvos-edesanyat-fehernemure-vetkoztettek-a-biztonsagi-orok-egy-szegedi-aruhazban.htmlBugyira és melltartóra kellett kellett vetkőznie egy fiatal orvos anyukának egy szegedi áruházban, miután a biztonsági őrök szerint gyanúsan viselkedett. A fogyasztóvédelem szerint nem történt jogsértés, az áruház pedig nem kért elnézést a történtekért. News--Cheryl Cole exférje egy szexi modell oldalán találta a boldogságot http://www.life.hu/news/20151215-cheryl-cole-volt-ferjenek-kedvese-gyermeket-var-a-labdarugo-majd-kicsattan-a-boldogsagtol.htmlA szexi énekesnő még 2010-ben vált el akkori férjétől, az AS Roma sztárjától, Ashley Cole-tól. A férfi eddig kereste a boldogságot, pár hónap múlva pedig apa lesz! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.